A.H. Groeneveld

Ik moest opwaarderen van KPN

Uw ervaring

Het heeft lang geduurd, maar is inmiddels naar tevredenheid opgelost.

Beste klant,
We zijn blij dat we je naar tevreden geholpen hebben.
Veel plezier met je aankopen!

Patrick

(Bewerkt)

Xbox tegoed via paysafecard

Uw ervaring

Slecht, betaald maar geen code gekregen.

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord en wachten nog op antwoord. Als je onze e-mail beantwoort, kunnen wij je verder helpen.

Anass

Kon na 9 uur niet na buiten

Uw ervaring

Slecht heb 110 paysafe gekocht en geen codes ontvangen! Ik ga deze site boycotte en iedereen om me heen waarschuwen op snapchat en Facebook.

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord.
Fijne dag!

Ruud

Ik heb een bol.com kaart gekocht

Goede service

Reactie Opwaarderen.nl:

Fijn dat je zo tevreden bent over onze service!
We wensen je veel plezier met jouw aankopen.

Hugues

(Bewerkt)

Nintendo tegoed

Uw ervaring

Ik heb 115 euro aan tegoed gekocht via Ideal. Na betalen kreeg ik een melding dat mijn Ideal limiet bereikt was en kreeg geen email met codes. Maar wel is mijn 115 euro van mijn rekening... Ik heb 115 euro aan tegoed gekocht via Ideal. Na betalen kreeg ik een melding dat mijn Ideal limiet bereikt was en kreeg geen email met codes. Maar wel is mijn 115 euro van mijn rekening afgehaald!
Ik heb ze er over gemaild en mijn geld is terug gestort. Ik ben blij geholpen te zijn.

Beste klant,
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Amos Uitslag

Ik wou geld op mijn apple id hebben

Uw ervaring

Ik heb mijn geld nooit gestort gekregen op mijn apple id. En als ik de klantenservice wil bereiken lukt dag ook niet.

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag of bestelling in ons systeem. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en daarbij laten weten wat je ordernummer of gebruikte e-mailadres is? Wellicht vind je onze e-mails in je spambox. Alvast bedankt!

Samad

Omdat ik een goed ervaring had met Ortelmobile. Maar nu moet ik via andere site beltegoed aanvragen, gaat niet altijd makkelijk!

Geen code ontvangen

Beste klant,
We hebben jouw supportaanvraag per e-mail beantwoord.

Noortje

Dat ik vaker lycamobile gekocht had, nooit probleem gehad. Vandaag paysafe van in totaal €120 gekocht maar niets ontvangen in mijn email of spam!!!

Uw ervaring

SLECHT, ik krijg niet eens een normale klantenservice aan de lijn. Ik voel me genaaid. Ik heb mijn code’s niet ontvangen. Ik dacht ik wacht het wel af. Maar tot nu toe niets.

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met meer informatie. Veel plezier met de codes!

Idrissi

Sinds gister €10 lyka beltegoed via deze site gekocht nog steeds niet ontvangen helaas koop ik nooit meer via online maar ga ik toch achter aan om geld terug krijgen

Slechts

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. Daarom hebben we de code nogmaals naar jouw e-mailadres toegestuurd. Veel plezier ermee!

M Marce

M Marce

Zeer goede service!

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service! Bedankt voor je feedback en veel plezier met jouw aankopen.