Jimpie

Gemakkelijk

Eerste keer

Beste klant,
Wat leuk dat je bij ons een bestelling hebt gedaan! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je positieve reactie en veel plezier met je product!
Groet,...

Frey

Snel en efficiënt service

Tot nu toe goed

Beste klant,
Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij dat je tevreden bent over onze service en wensen je veel plezier met je aankopen.

Steph

Netflix herlaadkaart, zou 29 sec. duren

Uw ervaring

Je kan hun nergens live contacteren. Na 4 mails krijg ik nu doodleuk te horen dat ze het gevraagde niet meer kunnen leveren en het geld in 10 dagen terug op mijn rekening staat. Oplichters zijn het.... Je kan hun nergens live contacteren. Na 4 mails krijg ik nu doodleuk te horen dat ze het gevraagde niet meer kunnen leveren en het geld in 10 dagen terug op mijn rekening staat. Oplichters zijn het. Net zoals opinies, bedrijven kopen tegenwoordig opinies.

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag of bestelling in ons systeem. Zou je onze e-mail kunnen beantwoorden en daarbij laten weten wat je ordernummer of gebruikte e-mailadres is? Wellicht vind je onze e-mails in je spambox. Alvast bedankt!

Rachid

Paysafecards

Uw ervaring

Paysafecards besteld en betaalt maar tot op heden niet ontvangen. Heel boos en teleurgesteld in dit bedrijf.

Beste klant,
Wij zijn blij dat we je naar tevredenheid geholpen hebben per e-mail.

Lorr

Uw ervaring

KILL FAKA MET JULLIE IK KOOP ALTIJD 4G bundel bij jullie en nooit krijg ik Gezeik maar nu heb ik 20 Eu gespend en ik heb geen shit gekregen.. of jullie storten me buit (geld) terug of jullie sturen... KILL FAKA MET JULLIE IK KOOP ALTIJD 4G bundel bij jullie en nooit krijg ik Gezeik maar nu heb ik 20 Eu gespend en ik heb geen shit gekregen.. of jullie storten me buit (geld) terug of jullie sturen me 20 Eu MB, ik geef jullie een half uur.. RESPECTFULLY !

Beste klant,
Na ontvangst van betaling, hadden we de codes opgestuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nog eens gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch goed hebt ontvangen.
Veel plezier met de codes!

veronica harris

(Bewerkt)

Om mij family te bellen

Uw ervaring

heb geen code onvangen, en mij geld ook

Beste klant,
Na ontvangst van betaling, hadden we de code opgestuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nog eens gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch goed hebt ontvangen.
Veel plezier met de code!

Nortan

Nooit problemen gehad met het opwaarderen dit is de éérste keer dat het een dag hééft geduurd.

Tevreden

Beste klant,
Wij baalden ook van de storing, maar leuk dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met je aankopen.

Michael

(Bewerkt)

Snel

Beste klant,
Fijn dat je tevreden bent over onze service!

Robbert

Snelle levering !!

Uw ervaring

Goede ervaring, meerdere keren besteld zonder problemen.
Nu had ik een vraag over bestelling van 2 weken geleden en werd meteen gebeld, in het weekend terwijl ze het druk hadden met storing. Goede ervaring, meerdere keren besteld zonder problemen.

Top !!

Beste klant,
Super dat je goed geholpen bent en leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze service. Veel plezier met je code!

Verbeek

Normaal binnen 10 minuten geregeld. 1x pas na 10 uur . Door storing Ideal. Mail gestuurd en opgelost door Ron. Zoiets kan altijd gebeuren en netjes opgelost. Ga zo door. Goed bezig

Gewoon goed, 1x fout gegaan maar dat lag aan Ideal. Daarna keurig opgelost

Beste klant,
Wij vonden het ook ontzettend vervelend van de storing, maar wat fijn dat je goed geholpen bent door mijn collega Ron. Ik heb het doorgegeven. Veel plezier met je product!