Hannah Roersen

(Bewerkt)

Opwaarderen

Niks ontvangen

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Stuur ons alsjeblieft een betalingsbewijs toe per screenshot of foto inclusief ordernummer(!) zodat we jouw betaling in het systeem kunnen vinden.

NVT

Ik heb de hele dag al berichten gestuurd dat ik mij opwaarderen code niet ontvangen

Voor het eerst meegemaakt

Beste klant,
Erg jammer dat je ontevreden bent over onze service. Graag zouden wij het probleem samen met je oplossen. Met het aangegeven e-mailadres vinden we echter geen bestelling in ons systeem en ook geen supportaanvraag. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd op het e-mailadres dat je aangeeft in je feedback. Helaas zien we dat je deze e-mail niet hebt ontvangen. Graag ontvangen wij een e-mail waarin je het probleem aangeeft en om welk ordernummer het gaat of welk emailadres in de order gebruikt is. We zien je e-mail tegemoet, fijne dag!

maria

Via google opgezocht

Uw ervaring

prima hulp van de klantenservice

Beste klant,
Erg fijn dat je zo tevreden bent over onze service!
Wij wensen je veel plezier met je aankopen.

Pamela

!!

Uw ervaring

Mijn dochtertje heeft de verkeerde opwaardeer code bestelt. Gemaild naar ze en het verteld ze willen het niet terug nemen terwijl je normaal 14 dagen bedenk tijd heb volgens providers!!

Beste klant,
We hebben jouw supportaanvraag per e-mail beantwoord. Daarin hebben we uitgelegd waarom dit in jouw geval niet mogelijk is en wat wij adviseren jou te doen.
Succes en een fijne...
Beste klant,
Succes en een fijne dag verder!

Diba

Koop nooit meer wat

Uw ervaring

Geen levering niet te bereiken

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Als reactie op jouw supportaanvraag, hebben we de code nogmaals naar jou gestuurd. We hopen dat je onze e-mails in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met je aankoop!

Amx

Werkt makkelijk

Uw ervaring

Snelle service, betrouwbaar en werkt prima

Beste klant,
Bedankt voor jouw positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen!

Nauwal

Uw ervaring

Slecht ik heb een half uur geleden internet besteld en is nog niet aangekomen daar gaat je geld dan bah

Beste klant,
Na ontvangst van jouw betaling hebben we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan als reactie op jouw supportaanvraag. We hopen dat je onze e-mails in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de code!

Sam

Zodat ik mijn bank privé houd

Uw ervaring

Zeer slecht wacht nu al 2 dagen en geen paysafecard ontvangen en nergens een manier om contact te krijgen heel slecht gewoon

Beste klant,
We hebben jouw supportaanvraag per e-mail opgelost.
Fijne dag!

S

Bellen

Uw ervaring

Hallo ik had een vraag toen ik de abbo 30 dagen kocht en het invoerde stond er word automatisch na ........ verlengd. Gaat er dan autmatisch geld van mn creditcard weg?

Beste klant,
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service!
Graag ontvangen wij jouw vraag in de vorm van een e-mail naar support@opwaarderen.nl
We zien je e-mail tegemoet....
Beste klant,
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service!
We zien je e-mail tegemoet. Fijne dag verder!

Opwaarderen. Nl

(Bewerkt)

Ik had beltgoed nodig

Uw ervaring

Ik heb de code ontvangen
Bedankt!

Beste klant,
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Veel plezier met je code en een fijne dag gewenst!