Moh

Omdat ik altijd mijn beltegoed hier koop

Uw ervaring

Ik heb vandaag opwaarderen gekocht maar ik krijg geen code nummer of e-mail tje 10 euro betaald voor niks

Marco

Voor de nintendo switch

Uw ervaring

Zeer tevreden ik had een foutje gemaakt met mijn e-mail adres maar alles is top geregeld

Orhangazi

Slecht

Jaylson

Nintendo

Uw ervaring

Ik had zaterdag een nintendo tegoed van 15 euro gekocht en ik moest 30 minuten wachten en ik wachte maar heb niks binnen gekregen. Het is vandaag maandag en ik heb nog steeds niks binnen

Ger

Makkelijk

Uw ervaring

Wel betaald maar niets ontvangen pfffff

Daan Muller

Lekker snel

Uw ervaring

eShop van Nintendo gekocht, binnen een paar seconden opgewaardeerd, echt een fijne manier van opwaarderen. Betalen ging makkelijk via iDEAL.

Opwaarderen.nl

Online dingen kopen

SLECHT!!!
SLECHT!!!
Ik heb een Ticket Premium gekocht en deze code was al over datum dus kon hem niet gebruiken, dan zeggen ze dat ze mij een refund gaan geven wat dus niet gebeurd is (is al een maand geleden gebeurd)

Marie

Gemak.

Uw ervaring

Code gekocht die niet bruikbaar was, antwoord ;we kunnen niet verifiëren of de code reeds gebruikt is bij de provider ?

Hans

Kocht een PSN kaart 20 euro