Henk
zeer naukeurig
Ik kan enkel maar zeer tevreden zijn over dit bedrijf. Ik draag het ondergoed dagelijks met veel plezier.
Wordt mijn eerste ervaring. Als ze doen wat ze beloven is dat GEWELDIG !!!
spoedig en correct geholpen
Ontzettend makkelijk, nu hopelijk snel resultaat!
Slechte ervaring mee, heb via dit bedrijf een opzegging gedaan, daarna niets meer gehoord of vernomen, 12 euro weggegooid. Reageren ook niet op mails.
Makkelijk opzeggen, geen gedoe.
Fijne afmelding.
Het is handig en gemakkelijk om hiermee wat dan ook op te zeggen
degelijk
Na opzeggen via Opzeggen 24 is alles goed geregeld, top bedankt.
snel, strak geformuleerde opzegbrief. Scheelt een heleboel gedoe
Deze opzegservice is super handig en snel, je hoeft de deur niet uit. Fijn dat dit bestaat vooral al je een drukke agenda hebt.
Nog geen echte ervaring dit is de eerste keer dat ik er gebruik van maak
Ik zou dit bedrijf ten zeerste afraden Hebben het bedrag geïnd en verder niks gedaan heb zelf de opzegging moeten doen en geregeld dus dat van een aangetekende brief is klinkklare onzin Heb vervolgens het bedrijf benaderd om mij het geld terug te sturen maar zoals ik al dacht wordt er geeneens gereageerd op mijn mails waardeloos dus Ze krijgen van mijn een dikke nul Gr hans
Opzeggen24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Opzeggen24 heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer naukeurig
Wordt mijn eerste ervaring. Als ze doen wat ze beloven is dat GEWELDIG !!!
spoedig en correct geholpen
Ontzettend makkelijk, nu hopelijk snel resultaat!
Makkelijk opzeggen, geen gedoe.
Fijne afmelding.
Het is handig en gemakkelijk om hiermee wat dan ook op te zeggen
degelijk
Na opzeggen via Opzeggen 24 is alles goed geregeld, top bedankt.
snel, strak geformuleerde opzegbrief. Scheelt een heleboel gedoe
Nog geen echte ervaring dit is de eerste keer dat ik er gebruik van maak