Ik ben superfijn geholpen door dokter In der Maur. Ze luisterde goed naar mijn wensen en stelde mij op mijn gemak. Ik ben erg blij met het resultaat!
Siegersma
Goed en professioneel
Astrid Bonefaas
Voorlopig goed. Maar ik heb nog geen behandeling gehad hoor, zoals in de mail stond.
Ellen
Geweest voor informatie over een evt ooglid correctie en botox mogelijkheden. Bij meerdere klinieken geweest maar hier ben ik, door de uitgebreide informatie, over te streep getrokken. Geeft een...Geweest voor informatie over een evt ooglid correctie en botox mogelijkheden. Bij meerdere klinieken geweest maar hier ben ik, door de uitgebreide informatie, over te streep getrokken. Geeft een vertrouwd gevoel. Morgen ga ik bellen voor een afspraak!
Mark Lohmeijer
Oranjekliniek Amersfoort
Over de behandeling ben ik tevreden, over het resultaat minder.
Van den Poll
Niet prettig. Ik voelde me niet welkom bij mw in der Maur. Ze stond bijna gelijk met de spuit klaar terwijl ik voor een oriënterend gesprek kwam. Kreeg er geen vertrouwd gevoel bij...Niet prettig. Ik voelde me niet welkom bij mw in der Maur. Ze stond bijna gelijk met de spuit klaar terwijl ik voor een oriënterend gesprek kwam. Kreeg er geen vertrouwd gevoel bij terwijl ik denk dat je juist in jullie vak dat wel moet uitstralen...
E. Gouw
Goed en prettig
Vinke
Prettig en positiev ebejegening. Goede uitleg over de ingreep