Nicolette

Site niet overzichtelijk genoeg, indeling ook minder

Karin De Kruijf

Ik heb nog steeds geen pakje ontvangen. Ik kreeg een mail dat het pakje 21 juli zou zijn aangeboden bij DHL. Maar het is inmiddels 29 juli. Nig steeds geen pakje aangeboden gekregen. Erg spijtig.... Ik heb nog steeds geen pakje ontvangen. Ik kreeg een mail dat het pakje 21 juli zou zijn aangeboden bij DHL. Maar het is inmiddels 29 juli. Nig steeds geen pakje aangeboden gekregen. Erg spijtig. Dus mijn ervaring is slecht. En waar is mijn pakje?

Reactie Oranjeshopper.nl:

Beste klant,
Beste klant,
In 98% van de gevallen gaan onze zendingen volgens plan. In 2 % van de gevallen kan het gebeuren dat er iets mis is gegaan bij onze vervoerder. Wij zullen een onderzoek starten waar het pakket gebleven is.
Vriendelijke groet,
Klantenservice Shoppartners

Hilde Aarts

De website is overzichtelijk. Bestellen gaat snel en de spullen worden snel geleverd. Alleen kreeg ik een verkeerd artikel. Erg slordig vind ik dat. Dit levert weer onnodig rompslomp op en bovendien... De website is overzichtelijk. Bestellen gaat snel en de spullen worden snel geleverd. Alleen kreeg ik een verkeerd artikel. Erg slordig vind ik dat. Dit levert weer onnodig rompslomp op en bovendien heb ik wat ik nodig had nu niet meer voor mijn vakantie.

Verkeerde artikel geleverd. Erg slordig! Dit levert weer onnodig rompslomp op en bovendien heb ik wat ik nodig had nu niet meer voor mijn vakantie.

Fred

Uitstekend

Guiking

Ik ben heel tevreden. Van bestelling tot bezorging werd ik goed geïnformeerd. Ook een tussentijdse vraag over het artikel werd prompt beantwoord. En het product beantwoordt aan mijn verwachtingen.

Truus de Bruin

Prima service. Goede en mooie t shirts voor weinig geld.

Ik zou het nu niet weten.

Maczka

Heel leuke servis

Hilde Jongma

Ik heb voor een straatfeest 200 meter aan oranje vlaggetjes besteld en een oranje polo. De levering was keurig op tijd en we hebben afgelopen zaterdag de hele straat kunnen versieren in het oranje... Ik heb voor een straatfeest 200 meter aan oranje vlaggetjes besteld en een oranje polo. De levering was keurig op tijd en we hebben afgelopen zaterdag de hele straat kunnen versieren in het oranje mijzelf incluis!!

Alam

Uitgebreid aanbod en Prima service, snelle levering en voor als nodig , duidelijk contact gegevens . Eerste keer iets besteld nl een frozen ontbijtset , alles verliep snel , netjes , goed verpakt ,... Uitgebreid aanbod en Prima service, snelle levering en voor als nodig , duidelijk contact gegevens . Eerste keer iets besteld nl een frozen ontbijtset , alles verliep snel , netjes , goed verpakt , onze dochter is er erg blij mee!!

C.P. Mozes

Top!