9.3 /10

checkbox0% beveelt Orecchini aan!

Lisa-Marie Vanhee

Topservice!

Moons Kristel

Zeer goed

Orecchini

Mijn ervaring met Orecchini was echt geweldig! Het bestelproces was eenvoudig en gebruiksvriendelijk en ik kreeg meteen een bevestiging met duidelijke updates over de levering. De bestelling arriveerde snel en perfect verpakt, en het product zelf was precies zoals beschreven – van topkwaliteit! Het was duidelijk dat veel aandacht was besteed aan zowel de service als de klanttevredenheid. Dit is een bedrijf waar ik met vertrouwen opnieuw zou kopen.

Pris

Super vriendelijke dame die met haar klantjes meedenkt, juweeltjes exact zoals aangegeven op website, snelle en veilige verzending.

Ellen

Heel tevreden van! Vlotte levering en zeer blij lzt de mooie fijne oorringen!!

Setje chique + losse ooringetjes

Kim

Top! Al de derde keer dat ik iets bestel en steeds zeer tevreden.

setje oorbellen

Ellen Moulin

Supermooie oorringen en vlotte levering!

Colovale oorbellen

Inneke

Kwaliteitsvol materiaal en de bestelling wordt volgens de belofte afgeleverd

Set oorringen, ring, handtas

Lieselot

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het is de 2de keer dat ik bestel op deze site. De 2de keer bestelde ik nogmaals dezelfde oorbellen als bij de eerste keer omdat er helaas 1 oorbel (vrij snel) kapot ging, maar ik zag ze zo graag dat ik toch zwichtte om ze opnieuw te kopen. Ik bestelde nog enkele andere erbij om verzendkosten te mijden. Helaas heb ik nu opnieuw alweer pech met m'n oorbel (die kwam los en ik verloor een stuk van de oorbel). Hetzelfde probleem zoals bij mijn vorige oorbel, nochtans voelen de slotjes redelijk vast, maar misschien ze kort op het oorstokje waardoor het er gemakkelijk afvalt? De eerste keer was er een parel uitgevallen uit een andere oorbel. Dus mijn ervaring is dubbel. Ik vind de oorbellen die ik bestelde héél mooi, maar de kwaliteit valt wat tegen in mijn geval.

oorbellen

Lydia

SterSterSterSterLege ster

Super mooie juwelen 👌

Ooringen

HVdH

Zeer tevreden van mijn bestelling. Mooi en snel ontvangen.

Oorbellen set

Kim

Perfect, net zoals de vorige keer!

Oorbellen pastelkleurtjes

Kelly

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie oorbellen. Kleuren van kralen lijken niet altijd op de foto wat jammer is. Sommige oorbellen hebben goede sluitingen en andere niet.

De Ridder

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Oorbellen box

Orecchini verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Orecchini heeft de volgende resultaten bereikt:

Moons Kristel

Zeer goed

Pris

Ellen

Heel tevreden van! Vlotte levering en zeer blij lzt de mooie fijne oorringen!!

Setje chique + losse ooringetjes

Kim

Top! Al de derde keer dat ik iets bestel en steeds zeer tevreden.

setje oorbellen

Ellen Moulin

Supermooie oorringen en vlotte levering!

Colovale oorbellen

SterSterSterSterLege ster

Super mooie juwelen 👌

Ooringen

HVdH

Zeer tevreden van mijn bestelling. Mooi en snel ontvangen.

Oorbellen set

Kim

Perfect, net zoals de vorige keer!

Oorbellen pastelkleurtjes

Kelly