9.6 /10

checkbox0% beveelt Oryx Travel aan!

De Jong

Goede lodges met uitstekende gidsen, snelle reactie van Oryx op toevoeging aan ons reisgezelschap. alles verliep op rlletjes. Zeer vriendelijke gasteheren in Windhoel. Alle verwachtingen zijn uitgekomen

joël nieuwenhuis

uitstekend

R.J. van Krugten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

mooi samengestelde reis met zeer goede hotels goed bereikbaar en behulpzaam met het bemiddelen bij p0roblemen met bijvoorbeeld het autoverhuurbedrijf

Ronald

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer fijn om mee te werken, alles goed geregeld.

van der Wiel familie

Goede travel-boutique die de tijd neemt om de vakantie-ervaring te begrijpen en dan een mooie tailor-made propositie doet en super is in bereikbaarheid en executie!

huys Roselien

SterSterSterHalve sterLege ster

waren tevreden van het bedrijf. Heel goeie chauffeur gehad top. Was wel heel vermoeiend reis,heel ver uit elkaar gelegen.

Antwoord Oryx Travel

Beste Roselien, Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de organisatie van jullie reis en dat de chauffeur als top werd ervaren! We begrijpen dat de reis vermoeiend kan zijn, zeker met de grote afstanden tussen de bestemmingen. Namibië staat bekend om zijn indrukwekkende, uitgestrekte landschappen, maar dat betekent inderdaad dat de reis soms intensief kan aanvoelen. We hopen dat jullie, ondanks de vermoeidheid, hebben genoten van de unieke ervaringen en prachtige natuur die Namibië te bieden heeft. Mocht u in de toekomst nogmaals een reis naar Afrika overwegen, denken we graag met u mee over een nieuw reis. Met vriendelijke groet, het Oryx Team

Geantwoord op

te Siepe

Oryx heeft een onvergetelijke persoonlijke reis samengesteld die tot in de puntjes was georganiseerd

Caroline Mortier

Net terug van een fantastische reis naar Zuid-Afrika. De door Oryx travel gekozen accommodatie was perfect. Ook de route van Kaapstad tot Port Elisabeth was mooi. Afstanden tussen de stops waren niet te lang. De stop in Lekkerwaterbeach was er 1 die in geen enkel ander reisschema was voorzien. Ook het Shamwari Game Reserve verdient aanbeveling: vanaf de eerste game drive al heel wat dieren gezien. De lodge was ook tot in de puntjes verzorgd. Deze reis was echt beyond the ordinary. Ik beveel Oryx Travel heel sterk aan.

De Heer

Top ervaring

Jan & Inez

Een onvergetelijke reis, prima uitgestippeld naar alle voorkeuren.

Rian Oleana

onvergetelijke 25 daagse reis door Zuid Afrika, op maat gemaakt door Michael en zijn team. Alles klopte t/m de routebeschrijvingen. Boven verwachting, top top top!

Schoeman

Geweldige reis voor ons gemaakt

Wouter Stoop

Michael heeft voor ons een onvoorgetelijke reis samengesteld. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij onbezorgd op vakantie konden. Hij dacht mee en kwam met vele tips die wij tijdens onze vakantie konden gebruiken. Het is daardoor voor ons echt een droomreis geworden die wij nooit meer zullen vergeten.

Laura

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Perfect geregeld tot in de puntjes! Het was onze allereerste reis naar Afrika (honeymoon in Zuid-Afrika & Mozambique). Daarom vonden we het extra prettig dat Oryx Travel alles voor ons had uitgestippeld. Inmiddels kunnen wij wel zeggen dat we verliefd zijn geworden op het continent en zéker een keer teruggaan, met Oryx Travel uiteraard :)

Maxime Verhagen

Erg goed

Oryx Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Oryx Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 30 december 2017

Oryx Travel

Oryx Travel is een maatwerkspecialist voor unieke privéreizen naar Afrika. Oryx staat voor kwaliteit en exclusiviteit en is ontstaan door een onbegrensde passie voor bijzondere reizen.

Rijksstraatweg 675

R.J. van Krugten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ronald

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer fijn om mee te werken, alles goed geregeld.

van der Wiel familie

Caroline Mortier

De Heer

Top ervaring

Jan & Inez

Een onvergetelijke reis, prima uitgestippeld naar alle voorkeuren.

Rian Oleana

Schoeman