9.6/10

Mortier Tonny

Enkel goede ervaring. Na een 3-tal weken klein probleempje dat werd direct (was in het weekend) opgelost. Zeer vriendelijk personeel op alle diensten.

van Aert Jan

Commercieel OK

Beloftes van overname komen ze niet na

Rufing

Gabriel

Gabriel danut

François Gillade

Slechte

Alles

Michel Van Spitael

Gaat wel iets te traag omhoog en omlaag. Normaal zeker ?

Alles was OK, zeker jullie verkoper

Anita Vranckx

Lift nu 1,5 jaar geplaatst en reeds 15x in panne. Lift valt steeds stil op dezelfde plaats en telkens moet mijn papa van 90 jaar uit de Lift kruipen. Levensgevaarlijk. Probleem geraakt niet opgelost!

Los probleem op!

Wilfried Vander Schaeghe

Misleidende info op website met name: "Deze traplift past zelfs op een zeer smalle trap van maar 60 centimeter breed." Dit klopt niet trap moet minstens 70 centimeter zijn.

Website aanpassen

Reactie Otolift Trapliften BVBA:

Beste meneer Van der Schaeghe,
Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Otolift niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Bij Otolift zorgen we er altijd...
Beste meneer Van der Schaeghe,
Bij Otolift zorgen we er altijd voor dat we een veilige oplossing bieden. Daarom besteden wij bij het inmeten van een traplift extra zorg en aandacht aan de specifieke kenmerken van elke trap. We willen er zeker van zijn dat onze trapliften niet alleen veilig en functioneel worden geplaatst, maar ook dat ze voldoen aan de strikte normen die door de wet- en regelgeving worden voorgeschreven.
In uw situatie bleek het helaas technisch niet mogelijk om een traplift veilig op uw trap te plaatsen. Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop. In situaties waarin dit niet volledig gewaarborgd kan worden, nemen wij geen risico. We begrijpen echter dat dit voor u een teleurstelling kan zijn.
Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Otolift Trapliften

Roggeman

Onderhoud Heel goed gedaan volgens mijn moeder

Doe zo voort, verander niks!

Van de Voorde Raymond

Zeer goede reclame + goede presentatie en duidelijk. Zeer goed