9.3 /10

checkbox98% beveelt Otolift Trapliften BVBA aan!

9.6/10

Sibylle

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dienst na verkoop heel teleurstellend. Technieker vraag 400 euro verplaatsingskost om na 17u de lift te maken. Gevolg. Niet naar bed kunnen als ik geen 400 euro wens te betalen.

Van Hemelrijck Edmond

Zeer tevreden - het was een grote hulp en eenvoudig te bedienen

Van Damme

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Verkoper uit Asse beloofd mijn ouders dat ze heel veel van de Vlaamse overheid terug gaan trekken wat helemaal niet zo is, ze krijgen bijna niets terug. Twee dagen nadat de traplift geplaatst is moet mijn moeder onverwachts naar het rusthuis. De lift is drie keer gebruikt. Ik bel de firma na enkele weken om de lift terug te komen afbreken en dat willen ze maar met een verlies van meer dan 5000€. Dit is een echte schande. Mensen die al.zwak zijn zo in het zak zetten.

Rampelbergh Nathalie

De service is prima

Sioen Roger

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vriendelijke mensen

Mortier Tonny

Enkel goede ervaring. Na een 3-tal weken klein probleempje dat werd direct (was in het weekend) opgelost. Zeer vriendelijk personeel op alle diensten.

van Aert Jan

Gabriel danut

François Gillade

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Michel Van Spitael

Gaat wel iets te traag omhoog en omlaag. Normaal zeker ?

Anita Vranckx

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lift nu 1,5 jaar geplaatst en reeds 15x in panne. Lift valt steeds stil op dezelfde plaats en telkens moet mijn papa van 90 jaar uit de Lift kruipen. Levensgevaarlijk. Probleem geraakt niet opgelost!

Los probleem op!

Wilfried Vander Schaeghe

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Misleidende info op website met name: "Deze traplift past zelfs op een zeer smalle trap van maar 60 centimeter breed." Dit klopt niet trap moet minstens 70 centimeter zijn.

Website aanpassen

Antwoord Otolift Trapliften BVBA

Beste meneer Van der Schaeghe, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Otolift niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Otolift zorgen we er altijd voor dat we een veilige oplossing bieden. Daarom besteden wij bij het inmeten van een traplift extra zorg en aandacht aan de specifieke kenmerken van elke trap. We willen er zeker van zijn dat onze trapliften niet alleen veilig en functioneel worden geplaatst, maar ook dat ze voldoen aan de strikte normen die door de wet- en regelgeving worden voorgeschreven. In uw situatie bleek het helaas technisch niet mogelijk om een traplift veilig op uw trap te plaatsen. Uw veiligheid staat bij ons altijd voorop. In situaties waarin dit niet volledig gewaarborgd kan worden, nemen wij geen risico. We begrijpen echter dat dit voor u een teleurstelling kan zijn. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Otolift Trapliften

Geantwoord op

Roggeman

Onderhoud Heel goed gedaan volgens mijn moeder

Informatie over verloop order
Doe zo voort, verander niks!

Van de Voorde Raymond

Zeer goede reclame + goede presentatie en duidelijk. Zeer goed

4.5

Otolift Trapliften BVBA verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Otolift Trapliften BVBA heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2017

Otolift Trapliften BVBA

Een oplossing voor élke trap Voldoende vrije ruimte naast uw lift Betaalbaar, want recht uit onze fabriek Snelle levering en gratis installatie Een betrouwbaar familiebedrijf sinds 1891

Verlorenbroodstraat 120

Gabriel danut

François Gillade

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Michel Van Spitael

Gaat wel iets te traag omhoog en omlaag. Normaal zeker ?

Anita Vranckx

Geantwoord op

Roggeman

Onderhoud Heel goed gedaan volgens mijn moeder

Informatie over verloop order
Doe zo voort, verander niks!

Van de Voorde Raymond

Zeer goede reclame + goede presentatie en duidelijk. Zeer goed