9.6/10

Roland Gaelens

Zeer vakkundig, prima service, vernuftige installatie.

niet bepaald tips

Steemans - Vergauwen

Heel gemakkelijk in gebruik, redelijke prijs.

Gossens Georges

Gunstig

Mouligneau Jacky

Geen enkele negatieve ervaring. Alles steeds op tijd en zoals afgesproken. Zowel levering als stukken, als montage. Een kleine aanpassing is snel en vakkundig geleverd.

Hufkens Josephine

Snelle levering, goeie uitleg gekregen.

Het bedieningshendeltje is nogal klein en smal.

Dirk Heernaert

Is voor mij een grote verbetering van comfort.

Voorzien van afdekplaatjes om de schroeven die in vloer zitten te verbergen.

Godart Jean Marc

Service réparation rapide. Amabilité au téléphone.

Hans Mous

Ondanks de moeilijkere start, (De installatie nam anderhalve dag in beslag), werden kleine mankementen met de glimlach deskundig én vlot opgelost.
Ook toen ik door mijn eigen onhandigheid er...
Ook toen ik door mijn eigen onhandigheid er helemaal niet meer wijs uit raakte, werd alles, met de glimlach terug op punt gezet.
Ook vandaag weer een heel fijne ervaring . Een technieker kwam het eerste jaarlijkse nazicht doen. Deskundig, vriendelijk! Er is nog een probleem dat nazicht vereist, maar ik ben ervan overtuigd dat dit ook weer in orde komt!

Er is 1 heel vriendelijke telefoniste. De andere telefoniste beseft niet heel goed dat oudere mensen die hardhorig zijn, soms niet zo vlug zijn van begrip en reageren zijn.
Een aandachtspuntje.

Dekelver Ferdinand

Prima uitleg van vertegenwoordiger, vriendelijk en behulpzaam.

Levering prima doch zitting was stuk alsook we hadden automatisch draaien wat bij de eerste installatie niet in orde was dus 2 x teruggekomen. Doch prima service.

Georges Blanquart

Bijzonder vlot en aangenaam, snel, concreet, zakelijk.

Alles lijkt OK.