9.6/10

Ludo Dujardin

Fijne ervaring - heeft afspraken correct nageleefd.

Nihil.

Mme Odette Gorlia

C'est une chouette expérience quand il y a une souffrance aux genoux.

Aucun

Paul Van Hest

Heel aangenaam en praktisch om langer in uw huis te blijven wonen. Aangenaam verrast van de vakkundige hulp van de plaatsing.

Vanaf het eerste contact alles perfect.

Geen, zo voort doen

Michel Celis

Ik ben zeer blij dat ik een traplift heb laten plaatsen. Ik was een beetje bang omdat ze in mijn trap moesten boren, maar dat hebben ze uitstekend afgewerkt. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere... Ik ben zeer blij dat ik een traplift heb laten plaatsen. Ik was een beetje bang omdat ze in mijn trap moesten boren, maar dat hebben ze uitstekend afgewerkt. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere mensen. Dank u wel.

De Kerpel Frans

Ik geef iedereen de raad om van dit gemak te genieten! Laat de trap plaatsen voor dat u hem ècht nodig hebt. Geniet er al van, het brengt rust en het is nog plezant ook. En veilig. Als de... Ik geef iedereen de raad om van dit gemak te genieten! Laat de trap plaatsen voor dat u hem ècht nodig hebt. Geniet er al van, het brengt rust en het is nog plezant ook. En veilig. Als de afgesproken vaste prijs van het onderhoud in acht genomen wordt dan is alles ok.

Monteurs zijn vriendelijke en vakkundig. Werken zeer vlug en goed. Kuisen alles netjes op. Bedankt!

Michel Herman

Zeer tevreden

Afstandsbediening werkt niet altijd even goed.

Willems Lizette

Zeer goede firma, mensen van hun woord, ben zeer tevreden.

Neufcoeur Christelle

Expérience fantastique! Tout s'est parfaitement déroulé du devis au montage (+ remplacement gratuit d'une pièce jugée abîmée par l'installateur), jusqu'au démontage suite au décès soudain de mon... Expérience fantastique! Tout s'est parfaitement déroulé du devis au montage (+ remplacement gratuit d'une pièce jugée abîmée par l'installateur), jusqu'au démontage suite au décès soudain de mon papa, à peine 1 mois après l'installation. Merci pour tout, votre professionaliseme, éthique, compétence et empathie!

Je ne vois aucun point d'amélioration nécessaire.

Janssens René

Peu d'expérience, très peu servi à ce jour, épouse hospitalisée mais utile et pratique.

Nihil