9.6/10

Jean Marie Verbeeck

Vlotte installatie, deskundige uitleg van de verkoper. Goede service.

Niks op aan te merken.

Frans De Rouck

Het is voor ons een hele verbetering, zo kan mijn echtgenoot die ziek is weer boven slapen.

Karl Schyvens

Zeer goed, zeer tevreden

Ietsje sneller

Raoul Sap

Verbetering bij mobiliteitsproblemen. Meer comfort om gebruik te maken van de boven verdieping.

Geen opmerkingen.

Prachtig! Geen pijnlijke knieën meer.

Zou liever iets meer snelheid hebben.

Marcel Van Mechelen

Ik kan alleen maar positief zijn. De opmetingen gebeuren zeer vlot. Het afleveren van het materiaal heb ik nog ik nog nooit zo nauwkeurig meegemaakt. Ook het plaatsen is zeer professioneel, vlot en... Ik kan alleen maar positief zijn. De opmetingen gebeuren zeer vlot. Het afleveren van het materiaal heb ik nog ik nog nooit zo nauwkeurig meegemaakt. Ook het plaatsen is zeer professioneel, vlot en zorgzaam. Ik had nergens schade.

Ja, ik zou hem graag wat sneller hebben. Ook vond ik het, in mijn geval zeker, spijtig dat er vlugger was beloofd dan de uitvoering. Ik kan er nog steeds over hoe graag mijn partner de lift had... Ja, ik zou hem graag wat sneller hebben. Ook vond ik het, in mijn geval zeker, spijtig dat er vlugger was beloofd dan de uitvoering. Ik kan er nog steeds over hoe graag mijn partner de lift had gezien. Het is hem niet gelukt. Doet nog altijd pijn.

anoniem

Ik ben zeer tevreden: de Otolift trapliften zijn prima en geven mij de zekerheid om, zelfs op hoge leeftijd, in de eigen woning te kunnen blijven wonen.

Van De Zande Leen

Alles prima verlopen, afspraken-verkoop-plaatsing alles ok

Van De Zande Leen

Prachtig en Praktisch werk!

Marcel Van Mechelen

Niets op aan te merken. Geweldige medewerkers.

De kabel voor de aansluiting met het net mag iets langer zijn.