9.6/10

Hromyko Jean-Louis

Je suis très contend des services et des personnes qui sont passer chez moi

Van Mossevelde Robert - Vermoesen Gabrielle

Mijn ervaring met Otolift traplift is zeer goed. Wij zijn zo gelukkig met onze traplift. Moesten we het geweten hebben we zouden het al jaren gehad hebben. Het gemak is zo goed en als er familie of... Mijn ervaring met Otolift traplift is zeer goed. Wij zijn zo gelukkig met onze traplift. Moesten we het geweten hebben we zouden het al jaren gehad hebben. Het gemak is zo goed en als er familie of vrienden laten we de traplift graag gebruiken en zetten ze in werking en ze danken ons daarvoor.

We hebben geen verbeterpunten nodig

Thierry Baslon

Suite a un excellent contact avec votre délégué qui nous a tout bien expliqué et vu nos problèmes de santé nous n'avons pas hésiter à mettre un monte - escalier. On est très content

Jacques Vandekerkhove

Très bonne expérience. Beaucoup de facilité

Non

De Clercq Andrea

Sedert ik mijn lift heb, is alles veel eenvoudiger

Gilbert Gysens

Alles perfect ! Van opmeting tot plaatsing.

Neen, een geweldig team dat goed op mekaar is afgestemd. Professionele afwerking. Zeer goede monteurs en vriendelijk

Decock-Engels

Alles verliep uitstekend, zowel op het gebied van bestelling en levering. De lift is zeer gebruiksvriendelijk

Doe zo verder

Ilse Donckers

Zeer snel - grondig - perfecte afwerking - vriendelijk - gebruiksvriendelijk

nvt

Frans Ponsaers

Ik ben zeer tevreden van de lift en zou ze niet meer willen missen

Bronchain Bernadette

Utilisation facile, sensation de sécurité. entretien facile (nettoyage accoudoirs et pose piets). Sécurité très appréciable par le pivotement du siège au dessus des escaliers. Documentation avant et... Utilisation facile, sensation de sécurité. entretien facile (nettoyage accoudoirs et pose piets). Sécurité très appréciable par le pivotement du siège au dessus des escaliers. Documentation avant et lors de la réception très claire. Personnel de contact charmant eet compétent, tant au niveau du délégué que de l'installateur.