Entertainment branche
- Product of service:
- Menuhouder L-standaard A5 Staand
Vriendelijk en behulpzaam
vlotte en correcte levering
Heb een prachtige op maat gemaakte lijst besteld, bestelproces verliep en verzenden verliepen vlot. Zou hier zeker weer kopen in de toekomst!
Lang wachten op een simpel kabeldoorvoer plug
Bestelde artikels zoals ze voorgesteld zijn.
Zeer trage levering. Zelf moeten bellen om bestelling te laten vrrzenden
Zeer correct en snel
Na drie weken nog altijd mijn bestelling niet gekregen. Ourstore verwijst naar DHL die ontkent de pakketten te hebben meegekregen. Grote bron van frustratie en irritatie.
Bijzonder plezierig, klantvriendelijk en een goed product
Top lampen!
Een efficiënt en no-nonsense bedrijf. Een overzichtelijke site. Scherpe prijzen, snelle levering en de kwaliteit is prima.
Een prachtige koopervaring bij jullie Ourstore
Ourstore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ourstore heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk en behulpzaam
vlotte en correcte levering
Lang wachten op een simpel kabeldoorvoer plug
Bestelde artikels zoals ze voorgesteld zijn.
Zeer trage levering. Zelf moeten bellen om bestelling te laten vrrzenden
Zeer correct en snel