Simpel bestelproces op Internet. Goede bezorging
Via Internet
Uitstekend!
Goede klantenservice. We waren goed op de hoogte gehouden betreft onze bestelling. Zeer snelle levering. Goede prijsverhouding.
Snelle service en een prettig telfoongesprek, maar de kwaliteit van het product voldoet niet
Ik heb een tent besteld en die is door de wind nu al (binnen 3 dagen stukgewaaid.
Ik wil graag weten of er garantie op is.
Jose Hoogeveen
Weteringlaan 3
2377 XN Oude...
Twee strandstoelen van het merk Crespo gekocht. In de showroom staat met een groot affiche aangegeven dat bij aanschaf gratis een organizer wordtg eleverd. Dit stond ook op de stoelen aangegeven....
Eerdere aankopen tot volle tevredenheid.
Goede ervaring
Snelle en overzichtelijke webshop
Netjes geholpen via de telefoon. Levertijd lang voor een webwinkel. Donderdag middag besteld en maandag geleverd. Ik had zaterdag verwacht.
Goede nette levering. Alleen de bevestigingen met de mail zijn wat onduidelijk deze zouden beter geformuleerd kunnen worden.
Prijs
Levering
Duidelijke website
upselling
Gemakkelijk om bestelling te plaatsen. Visa werkte niet vanuit België en is een minpunt. Betaling dan via overschrijving. Zeer snelle levering.
Helaas deze keer niet positief. Bestel een artikel waarvan blijkt dat het niet meer leverbaar is.
Na telefonisch kontakt,mogelijkheid om gratis te retourneren