Annie van de Groenendaal-Hendriks

Het was voor mij de eerste keer bij dit bedrijf, maar niets op aan te merken

L. van der Heiden

Simpel bestelproces op Internet. Goede bezorging

Via Internet

Andrew Hypher

Uitstekend!

Goede klantenservice. We waren goed op de hoogte gehouden betreft onze bestelling. Zeer snelle levering. Goede prijsverhouding.

Jose Hoogeveen

Snelle service en een prettig telfoongesprek, maar de kwaliteit van het product voldoet niet

Ik heb een tent besteld en die is door de wind nu al (binnen 3 dagen stukgewaaid.
Ik wil graag weten of er garantie op is.
Weteringlaan 3
2377 XN Oude...
Ik wil graag weten of er garantie op is.
Weteringlaan 3
2377 XN Oude Wetering
jose@nieuwetijdsegeneeswijzen.nl

Peter

Twee strandstoelen van het merk Crespo gekocht. In de showroom staat met een groot affiche aangegeven dat bij aanschaf gratis een organizer wordtg eleverd. Dit stond ook op de stoelen aangegeven.... Twee strandstoelen van het merk Crespo gekocht. In de showroom staat met een groot affiche aangegeven dat bij aanschaf gratis een organizer wordtg eleverd. Dit stond ook op de stoelen aangegeven. Bij de kassa werd gezegd dat deze aktie slechts voor de zomer 2013 gold. Maar waarom dan toch nog steeds op een grootse manier hiermee reclame maken?

Eerdere aankopen tot volle tevredenheid.

Goede ervaring

Snelle en overzichtelijke webshop

Netjes geholpen via de telefoon. Levertijd lang voor een webwinkel. Donderdag middag besteld en maandag geleverd. Ik had zaterdag verwacht.

Goede nette levering. Alleen de bevestigingen met de mail zijn wat onduidelijk deze zouden beter geformuleerd kunnen worden.

Prijs
Levering
Duidelijke website
upselling

Galle

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen. Visa werkte niet vanuit België en is een minpunt. Betaling dan via overschrijving. Zeer snelle levering.

Helaas deze keer niet positief. Bestel een artikel waarvan blijkt dat het niet meer leverbaar is.

Na telefonisch kontakt,mogelijkheid om gratis te retourneren