Bart Schut
Goede zoekmachine
Super service. Na dat ik mijn bestelling bevestigd en betaald had heb ik alsnog heel makkelijk een item kunnen toevoegen zonder daarvoor extra verzendkosten te hoeven betalen. Top service 👍🏻
Snelle levering, product conform omschrijving. Fijn dat jullie de Motoz banden leveren, stonden elders vaak op nalevering. Ga zo door!
Duidelijke webshop
Sneller levering en top producten voor een mooie prijs. Ook de koerier die zij gebruiken is goed. Een goede ervaring en zal zeker vaker terugkomen.
Had foute onderdeel besteld, retour was totaal geen probleem en heel vriendelijk geholpen.
Blij met de producten en de manier en snelheid van leveren.
Snelle levering, keurig verpakt. Prijs op product was lager dan ik in de webshop betaald heb.
Via mail super vlot bereikbaar en behulpzaam, bestelling zonder problemen kunnen aanpassen. Zeer goede klantenservice.
Goede prijzen Vlotte afhandeling en verzending Vriendelijk Klantenservice is top !!!! De webshop is een echte aanrader Mvg Benny 😉
Duidelijke webshop , vlotte levering , zeer redelijke prijzen
Super correct en snel
Goede en snelle service.
Altijd de goeie spullen en snel geleverd.
super snel.
Outlaw Racing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Outlaw Racing heeft de volgende resultaten bereikt:
Outlaw Racing
Apolloweg 10
8938 AT Leeuwarden
Duidelijke webshop
Blij met de producten en de manier en snelheid van leveren.
Duidelijke webshop , vlotte levering , zeer redelijke prijzen
Super correct en snel
Goede en snelle service.
Altijd de goeie spullen en snel geleverd.
super snel.
Outlaw Racing heeft de volgende resultaten bereikt: