Marianne
- Informatie op de website
- 4
- Info over verloop order
- 5
98% beveelt Outletsportschoenen aan!
Prima firma
Het model schoenen dat ik zocht, vond ik alleen hier, en ik ben er ontzettend blij mee. Bovendien had ik een uitstekende ervaring met de klantenservice.
Nog geen ervaring. Dit is mijn eerste Bestelling
Super goed
Top!
Prima service
Prima had wst ik nergens meer kon bestellen, goede prijs
Super garantie service! Helemaal top. Gewoon straight-forward erkenning van vroegtijdig defect van een product (skates in dit geval), en aanbod werd gedaan voor vergelijkbaar vervangend product, of retour van aankoopbedrag.
uitstekend
Goede schoenen, slechte info op de site. Te weinig foto's en te weinig productinfo.
Helemaal tevreden, snel en goed verpakt geleverd.
Mooie artikelen, snelle levering
Bestelling werd snel geleverd en ook terugsturen makkelijk. Terubetaling snel en correct
Outletsportschoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Outletsportschoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Prima service
Prima had wst ik nergens meer kon bestellen, goede prijs
uitstekend
Helemaal tevreden, snel en goed verpakt geleverd.
Mooie artikelen, snelle levering
Outletsportschoenen heeft de volgende resultaten bereikt: