Regenlaars

heijnen

Prima, geen klachten

zeer snelle levering

Alias

Duidelijke website, snelle levering, helaas zelf welde verzendkosten betalen.

Niet de klant de verzendkosten laten betalen. Is niet klantvriendelijk

JetK

Schoen besteld, 2 dagen later binnen. Top!!

Ik was duidelijk geïnformeerd over mijn bestelling

Aai

Als je weet wat je zoekt is he snel te vinden en besteld.

Goedkoop en snelle levering

Assepoester01

Via de website direct te zien of ze mijn favoriete schoen op voorraad hebben. Makkelijk te bestellen en te betalen en snel in huis.?

Marjan den heijer

Wij hadden bergstein laarsjes besteld.helaas door PostNL met vertraging van een week geleverd. Contact gezocht met outletsporschoenen. Of ze er wat aan konden doen. De andere dag hebben we nieuwe... Wij hadden bergstein laarsjes besteld.helaas door PostNL met vertraging van een week geleverd. Contact gezocht met outletsporschoenen. Of ze er wat aan konden doen. De andere dag hebben we nieuwe laarsjes ontvangen. En onze verzendkosten kregen we teruggestort. Dank voor je geweldig service Robert. Superrrrrrrrrrr service. Dit bedrijf krijgt een 10. Groeten van Marjan Roxanne en flynn

Ja de geweldige service en communicatie

Mettgirl2

Website is goed en de service was uitstekend.

Alle soorten sportschoenen zijn makkelijk te vinden op de website. De indeling van het menu werkte voor mij goed.
De prijzen zijn top, ik kon voor redelijk weinig geld hele goede schoenen voor de hele familie inkopen.

rene

1e keer dat ik online schoenen bestel