9.7 /10

checkbox100% beveelt OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl aan!

Info over verloop reservering

Nienke

Top

Familie Slappendel

Fantastisch bedrijf. Keurige begeleiding, plaatsing van a-z en goede verhouding prijs/kwaliteit. Dank!

Nooddouche

Ad aarts

We hoorden dinsdagavond dat de aannemer maandag wilde beginnen met onze badkamer, woensdag gebeld met Dirk Jan of hij er een vrijdag kon plaatsen, dat is gelukt en kon ook op zolder! Prima aangesloten werkte perfect! Kom als ik weer ga verbouwen zeker terug bij jullie Nogmaals bedankt

Compact

Af

Geweldig

Cristian Distel

Super, contact goed, douche goed, afspraken goed!

Middel douchecabine

Super service!

Lekkerkerker

Perfecte service,stevige douche snel en professioneel

Esther de Kruijk

Fijne service en een hele degelijke douche. In eerste instantie had ik bijna een andere (goedkopere) douche laten komen, maar met de kennis van nu ben ik heel blij dat ik gekozen heb voor overaldouchen omdat zij toch echt een volwaardige douche leveren - die, doordat 'ie professioneel aangesloten wordt op de leiding, onbeperkt warm water heeft en doucht alsof je in je eigen badkamer staat.

nooddouche

Olaf Holtkamp

Correct, snel en schoon. Door een verschuiving van onze aannemer (een week eerder), hebben wij verzocht de douche eerder te leveren. Dit kon zonder problemen op de gewenste dag. De communicatie is fijn, helder en vriendelijk. De mannen werken snel en schoon. Het wat voor ons een heerlijke ervaring. Echt een aanrader.

De grote

Martin Boekhout

Alles perfect geregeld!

André van Vliet

Fantastische communicatie, service en heerlijke douchecabine

Standaard cabine met deuren

van Leeuwen

De tijdelijke douche is erg snel en netjes geplaatst. Er werd zorgvuldig gewerkt tijdens de installatie.

Tijdelijke douche groot

OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 november 2015

OveralDouchen.nl/ Zorgdouche.nl

Overaldouchen.nl/ Zorgdouche.nl verhuurt diverse soorten tijdelijke, mobiele douchecabines tegen een scherpe prijs. U wilt thuis op elk gewenst moment kunnen douchen. Dat kan! Ook tijdens de verbouwing van uw badkamer, calamiteit, ziekte, of ouderdom. Speciaal vanuit de behoefte om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, is de Zorgdouche ontwikkeld. Een veilige mobiele douche met lage instap, extra handgrepen en toegankelijk voor doucherolstoel.

Kuipersweg, 20A

Compact

Af

Geweldig

Cristian Distel

Super, contact goed, douche goed, afspraken goed!

Middel douchecabine

Raymond