Jane
- Verbeterpunten of tips
- Blijf vooral zo doorgaan
- Sterke punten
- Luisterend oor, geduldig en een goede communicatie. En empathie met de klant.
- Afgenomen dienst
- Lening
Amicale manier van bejegening, hetgeen ik fijn vindt
hypotheek aanpassing en persoonlijke lening.
Gaat goed met Oversluiten, service en communicatie en snelheid is prima. Niets aan te merken op jullie werk, kom de volgende keer wanneer nodig zeker terug.
Alles was zeer duidelijk en snel geregeld ben goed geholpen en zeer tevreden
Zeer aangenaam en betrouwbaar
Snel en duidelijk
Alles is super goed geregeld!!
Supper netjes en tog duidelijk ze kunnen alles heel goed verwoorden op elk niveau
Zeer goed
Prima begeleiding
Prima communicatie. Makkelijk te bereiken ook.
snel geregeld
Super
Altijd klantgericht en klantvriendelijk. Denken mee in opties, erg prettig.
Oversluiten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Oversluiten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Oversluiten.nl
Ukkelstraat 2B
5628 TE Eindhoven
Amicale manier van bejegening, hetgeen ik fijn vindt
hypotheek aanpassing en persoonlijke lening.
Alles was zeer duidelijk en snel geregeld ben goed geholpen en zeer tevreden
Zeer aangenaam en betrouwbaar
Snel en duidelijk
Alles is super goed geregeld!!
Zeer goed
Prima begeleiding
Prima communicatie. Makkelijk te bereiken ook.
snel geregeld
Super
Altijd klantgericht en klantvriendelijk. Denken mee in opties, erg prettig.
Oversluiten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Oversluiten.nl