Zeer aardige en kundige verkoper die de tijd nam om ons, mijn vrouw en ik, uitleg te geven over vrieskasten en in het bijzonder degene die wij wilden hebben. Ook werden wij niet verplicht om een...Zeer aardige en kundige verkoper die de tijd nam om ons, mijn vrouw en ik, uitleg te geven over vrieskasten en in het bijzonder degene die wij wilden hebben. Ook werden wij niet verplicht om een aanbetaling te doen, nog beter wij betaalden via rekening na levering. Prima wederzijds vertrouwen. Ook de bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam bij het uitpakken en plaatsen van de vrieskast. Dus vol lof over OVITShop Veenendaal.
L haantjes
Zeer tevreden
Had probleem met aangekochte tweede hands vaatwasser . Had garantie op dit product . Snelle afspraak kunnen maken voor reparatie. En alle kosten volledig vergoed . Zeer tevreden
Heb nu opnieuw een tweede hands apparaat aangekocht bij Ovit Shop vanwege goede service !!
Jannet
Erg vriendelijk en deskundig geholpen
D.madern
Goede en snelle service. Vakkundig advies en reparatie