OVITShop is een zeer klantvriendelijk bedrijf die goede service verricht en met de klant meedenkt! Ze zoeken naar een oplossing en laten je niet met een probleem zitten. Ik schaf hier mijn...OVITShop is een zeer klantvriendelijk bedrijf die goede service verricht en met de klant meedenkt! Ze zoeken naar een oplossing en laten je niet met een probleem zitten. Ik schaf hier mijn volgende witgoed aankoop aan omdat ik dan zeker weet dat de service ook goed is! Geweldig!!
Regine
Super
Eva
Klantvriendelijk en eerlijk.
Marika
De wasmachine was snel en zoals op de foto geleverd.
Juliette vd Bilt
Goed geholpen, snelle en vriendelijke leverinh
djody
Alles is goed geregeld en word snel en goed geholpen over al bij
van Luijk
Alles verliep prima. product voldoet aan verwachting
Monique van Hardeveld
Super snelle levering, dezelfde dag na bestelling.
P.m ter Laak
Snelle en keurige service
Van Pelt
Goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb 2 keer telefonisch contact gehad en dit verliep heel goed. Een aardige behulpzame man. Toen de wasmachine aankwam was er wat schade, Dit werd prima...Goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb 2 keer telefonisch contact gehad en dit verliep heel goed. Een aardige behulpzame man. Toen de wasmachine aankwam was er wat schade, Dit werd prima opgelost met een telefoontje. Ik zou zeker nog een keer bestellen bij dit bedrijf.