Fer da Costa
- Product of service:
- Mont Blanc Refills
Snel en Betrouwbaar! Wel prijzig v.w.b. Mont Blanc Refills
de online bestelling werd prompt geleverd. De prijs was ook goed.
Rare spare parts for Graf von Faber Castell pencils have been delivered perfectly.
Bijzonder goed: deskundig en snel
Efficiënt en snel
Prima, uitstekend
goede service, vriendelijk en vakkundig, vertrouwde professionaliteit als vanouds en graag nog vele jaren!
Prima!
Uitstekend en snelle service
zeer goed
Groot assortiment van mooie pennen en inkt
Mijn ervaringen met Akkerman zijn zonder uitzondering positief
Super. Ze blijven je van het bestellen tot je het product hebt helemaal informeren. Hele goede website en super vriendelijk
Fout in de webshop maar top opgelost. Service is prima .
Goede service!
P.W. Akkerman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
P.W. Akkerman heeft de volgende resultaten bereikt:
P.W. Akkerman
Langebrugsteeg 13
1012GB Amsterdam
Snel en Betrouwbaar! Wel prijzig v.w.b. Mont Blanc Refills
de online bestelling werd prompt geleverd. De prijs was ook goed.
Bijzonder goed: deskundig en snel
Efficiënt en snel
Prima, uitstekend
Prima!
Uitstekend en snelle service
zeer goed
Groot assortiment van mooie pennen en inkt
Mijn ervaringen met Akkerman zijn zonder uitzondering positief
Fout in de webshop maar top opgelost. Service is prima .
Goede service!
P.W. Akkerman heeft de volgende resultaten bereikt: