Wat vond je van het veld/de locatie?
Wat vond je van de begeleiding?
Prijs/Kwaliteit?

Gvv eilermark jo-10

Super leuk voor de kinderen

Roland

Helemaal geweldig!

Martijn S.

Leuke avond gehad

Haselhoff

Goed georganiseerd, goede begeleiders die ook met dit kinderfeestje goed overweg konden. Zeer enthousiast

Jorg Stitselaar

Viel erg tegen. Activiteit kwam niet overeen met beschrijving op de
Site ook niet na herhaaldelijk vragen. BBQ was niet wat er was toegezegd. Paintball dame goed, jongeman geen sfeermaker..

Jelle Boomkamp

We vonden het paintball zeker leuk, alleen toen we aankwamen werd er gezegd dat we pas paintball mochten doen van 16+. Dat vonden we wel jammer want we wisten het ook niet want het was nergens... We vonden het paintball zeker leuk, alleen toen we aankwamen werd er gezegd dat we pas paintball mochten doen van 16+. Dat vonden we wel jammer want we wisten het ook niet want het was nergens aangegeven tijdens het reserveren. Uiteindelijk was het alsnog wel leuk met kinderpaintballs

Marjolein

Fantastisch, groot speelveld met veel mogelijkheden om te schuilen. Vriendelijk personeel. We hebben genoten.

Debby

Het spel was hartstikke leuk. De kinderen superenthousiast. De jongedame die ons de informatie gaf deed het hartstikke goed. Wel vonden wij het vrij prijzig, we hadden verwacht dat ze een uur... Het spel was hartstikke leuk. De kinderen superenthousiast. De jongedame die ons de informatie gaf deed het hartstikke goed. Wel vonden wij het vrij prijzig, we hadden verwacht dat ze een uur mochten spelen maar gingen een klein uurtje om de beurt met een ander groepje. Dat vonden we natuurlijk wel erg jammer, vooral de kinderen die dan tussendoor wachten moesten.

Tuparia

Superleuk kinderfeestje