Albert-Jan
- Sterke punten
- Erg mooi bedrijf, netjes opgezet.
- Product of service:
- 2x boom
Erg goed advies, prachtig assortiment en vriendelijk personeel !
Wat een super leuke spontane ontvangst.We kregen gelijk koffie of thee aangeboden. Ze hielp ons super goed en gaf goed advies.Zeker een aanrader als je een palm of mediterrane planten zoekt.
Mijn ervaring met Palmexpert overtreft mijn verwachting. Wij waren opzoek naar 3 steeneiken, die bij ons in de buurt niet makkelijk te verkrijgen zijn. Toen ik online zocht kwam ik bij Palmexpert uit, maar durfde ze niet gelijk online te bestellen omdat het geen goedkope bomen zijn en je niet weet wat je dan krijgt. Na contact met hun te hebben opgenomen, ben ik echt super goed geholpen. En werden er filmpjes verzonden van de bomen die er stonden, zodat ik ze zelf uit kon kiezen. Ik weet dat ik met bepaalde dingen erg kritisch ben, maar geen vraag was te veel, dus ik meerdere malen foto's en filmpjes toegestuurd gekregen van bepaalde bomen via een andere zichtzijde. Niets was teveel gevraagd, echt een ontzettend vriendelijke man. Ook de bezorging liep vlot. Ik kreeg de bomen 2 dagen later al bezorgd, deskundig verpakt zodat ze niet konden beschadigen. Zelden zo'n service meegemaakt en als ik ooit nog een boom of bijzondere beplanting nodig heb, zal ik zeker weer contact opnemen. Bedankt Palmexpert :)
Vandaag eindelijk eens gekeken bij palmexpert te Ommen.
Klantvriendelijk, duidelijk en accuraat.
Bestelling correct afgeleverd! Ook een vriendelijke chauffeuse !
Mooi product, netjes afgeleverd
Zeer behulpzaam, vriendelijk, goed advies en snelle levering van 2 mooie olijfbomen. Kon via whatsapp (op basis van door hen gestuurde foto's en video's) doorgeven welke bomen ik wilde kopen. Na voorkeur doorgegeven te hebben weer foto van 2 olijfbomen gekregen en deze zijn na mijn goedkeuring ook naar mij verzonden.
Uitstekende ervaring!
Communicatie, levering en bomen zelf helemaal top
Fijne service
Zeer goede service en een fijn contact. Snel met antwoord op vragen en een duidelijk advies.
Fijne contact en adequate service! Mooie kwaliteit palmboom!
Palmexpert.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Palmexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg goed advies, prachtig assortiment en vriendelijk personeel !
Vandaag eindelijk eens gekeken bij palmexpert te Ommen.
Klantvriendelijk, duidelijk en accuraat.
Bestelling correct afgeleverd! Ook een vriendelijke chauffeuse !
Mooi product, netjes afgeleverd
Uitstekende ervaring!
Communicatie, levering en bomen zelf helemaal top
Fijne service
Fijne contact en adequate service! Mooie kwaliteit palmboom!
Palmexpert.nl heeft de volgende resultaten bereikt: