Harm Ensing en Janny Suurd
- Product of service:
- Renovatie schoorsteen en loodslabben dakkapel.
99% beveelt Panman Dak- en Gevelservice aan!
99% beveelt Panman Dak- en Gevelservice aan!
Prima.Goed meegedacht en keurig werk geleverd! Zeer tevreden!
Werk op mat. We zijn echt tevreden met einde resultaat.
Van offerte t/m uitvoering is perfect verlopen.
Een top bedrijf wat ben ik er ongelofelijk blij mee en wat werken ze netjes alles schoon achter gelaten. Echt top en echt een aanrader voor iedereen en helemaal niet duur.
Het reinigen en aanbrengen van de dak coating is geheel volgens afspraak aangebracht. Het waren 2 lange dagen met harde werkers die het werk goed en naar verwachting en afspraken hebben opgeleverd.
Zeer tevreden. Goede service. De jongens laten het netjes achter.
Net bedrijf
Heel goed werk geleverd. Ziet er mooi uit
Uitstekend werk; prettig behulpzaam personeel.
Een heel prettig bedrijf, dat alert reageert op vragen. Werkzaamheden worden als afgesproken en keurig uitgevoerd.
Zeer professioneel en heel netjes
In een vroeg stadium al contact met Anita over reinigen en coaten van ons dak. Reiniging en coaten is door vakmensen gedaan. Super netjes, vriendelijk en bekwaam. Ik kan niet anders zeggen dat dit door een zeer tevreden klant is geschreven. Top!!
Prima firma,net werk en doet wat ze afspreken
Een prachtig bedrijf met enthousiaste mensen.
Panman Dak- en Gevelservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Panman Dak- en Gevelservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Panman Dak- en Gevelservice
Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw-Buinen
Prima.Goed meegedacht en keurig werk geleverd! Zeer tevreden!
Werk op mat. We zijn echt tevreden met einde resultaat.
Van offerte t/m uitvoering is perfect verlopen.
Zeer tevreden. Goede service. De jongens laten het netjes achter.
Net bedrijf
Heel goed werk geleverd. Ziet er mooi uit
Uitstekend werk; prettig behulpzaam personeel.
Zeer professioneel en heel netjes
Prima firma,net werk en doet wat ze afspreken
Een prachtig bedrijf met enthousiaste mensen.
Panman Dak- en Gevelservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Panman Dak- en Gevelservice