Partly

Andro

Pluspunten: Goed verzorgde site en professionele ondersteuning Verbeterpunten: Telefonisch contact met de klant

Harrewijn

Pluspunten: Duidelijke instructiefilm , met duidelijke uitleg, correcte levering. Verbeterpunten: Bij vervangen accu iPhone 4S wordt in de instructie en in de film niet duidelijk gemaakt hoe het... Pluspunten: Duidelijke instructiefilm , met duidelijke uitleg, correcte levering. Verbeterpunten: Bij vervangen accu iPhone 4S wordt in de instructie en in de film niet duidelijk gemaakt hoe het wegspringend onderdeeltje kan worden teruggeplaatst. Dit wordt pas in telefonisch contact duidelijk. Deze telefonische support werd overigens correct verleend.

Harrewijn

Dimitri

Pluspunten: Ik kreeg alles wat beloofd was, de video handleiding nodig om de verlangde reparaties uit te voeren aan mijn iPhone waren erg duidelijk. Verbeterpunten: Misschien onder de YT-vid een... Pluspunten: Ik kreeg alles wat beloofd was, de video handleiding nodig om de verlangde reparaties uit te voeren aan mijn iPhone waren erg duidelijk. Verbeterpunten: Misschien onder de YT-vid een procedurelijstje afdrukken zodat je de verschillende stappen makkelijker kan volgen zonder telkens terug te moeten kijken naar de video.

Wilfried

Pluspunten: Nieuwe batterij besteld voor mijn iPhone. Arriveerde netjes de dag erna. Met instructie video zelf de batterij vervangen. Alles helemaal perfect gegaan. Verbeterpunten: Zou niets kunnen... Pluspunten: Nieuwe batterij besteld voor mijn iPhone. Arriveerde netjes de dag erna. Met instructie video zelf de batterij vervangen. Alles helemaal perfect gegaan. Verbeterpunten: Zou niets kunnen bedenken.

Dimitri

Wilfried

Tom

Pluspunten: Zeer snelle levering

Tom

Pluspunten: Zeer snelle levering

Marco

Pluspunten: Snel en goed