Partly

F.

Pluspunten: Goede kwaliteit onderdelen en goede voorlichting. Verbeterpunten: Snellere reactie op mail. Na retour sturen onderdeel na 6 dagen nog geen reactie of onderdeel retour ontvangen.

Marc

Pluspunten: Snel antwoord op mijn vraag per mail, snelle verzending. Top. Verbeterpunten: Als ik dan iets moet zeggen wat niet 100% is: niet de goedkoopste.

Barend

Pluspunten: . Verbeterpunten: .

F.

Marc

Albert

Pluspunten: Komt vriendelijk en vakbekwaam over en beloofd wat afgesproken is , top Verbeterpunten: Zuignapje werk niet goed bij iPhone 5 moest met metalen hulpstukje links en rechts en beetje... Pluspunten: Komt vriendelijk en vakbekwaam over en beloofd wat afgesproken is , top Verbeterpunten: Zuignapje werk niet goed bij iPhone 5 moest met metalen hulpstukje links en rechts en beetje wrikken toen kwam het los, dat aangeven is misschien een verbeterpunt, verder prima

Albert

Jan

Pluspunten: Zeer snelle levering

Jan

Pluspunten: Zeer snelle levering

roobrouck

Pluspunten: perfekte afhandeling Verbeterpunten: zuignap bij het werkgerief iphone is van slechte kwaliteit.
ik had een uur nodig om uiteindelijk met eigen gerief het scherm los te krijgen