Pluspunten: Zeer vakkundig bij uitleg en snelle levering. Kwaliteit onderdelen.
Menno
Pluspunten: Doet wat hij belooft. Originele en juiste type batterij voor iPhone 5s keurig op tijd geleverd. Verbeterpunten: Ik spreek nu uit 3 ervaringen als ik zeg dat de Apple...Pluspunten: Doet wat hij belooft. Originele en juiste type batterij voor iPhone 5s keurig op tijd geleverd. Verbeterpunten: Ik spreek nu uit 3 ervaringen als ik zeg dat de Apple (fabrieks)batterijen in de iPhone(s) extreem goed vastgeplakt zitten/ gaan zitten. Ook wel een prettig idee maar het demonteren moet je hierdoor erg voorzichtig doen en flink de tijd voor uit trekken. Heb nu 3 stukjes dubbelzijdige kleeftape gebruikt, hoop nu maar dat batterij a.s. keer makkelijk/ snel te demonteren is.
Menno
Werner
Pluspunten: Zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Heb meerdere keren met hun gewerkt en ben heel tevreden Verbeterpunten: Geen
Werner
AbdulRazak
Pluspunten: Perfect
AbdulRazak
Pluspunten: Perfect
Vincent
Pluspunten: Ik had gebeld met een vraag,netjes antwoord gehad en de volgende dag lag het onderdeel al in de bus.Werkt weer prima Verbeterpunten: Ga zo door!!!!
anoniem
Pluspunten: Nadat op de site een probleempje was gebeld en eerst direct netjes geholpen om het juiste onderdeel te kunnen bestellen.
Vincent