Pluspunten: Supervriendelijk, zeer snel reactie op een vraag via mail . Verbeterpunten: Levering naar het buitenland duurde meer dan 9 dagen maar Parts-Repair treft daar geen schuld. Het is de post...Pluspunten: Supervriendelijk, zeer snel reactie op een vraag via mail . Verbeterpunten: Levering naar het buitenland duurde meer dan 9 dagen maar Parts-Repair treft daar geen schuld. Het is de post die daar de oorzaak van is. Dit kan misschien sneller via een leveringsfirma, maar mogelijks dan wel ietwat duurder.
Remko
Pluspunten: Snel reageren op vragen in de mail. Prima service.
Zelfs een gratis gereedschap setje bij een SE scherm. Top
Remko
Pluspunten: Snel reageren op vragen in de mail. Prima service.
Zelfs een gratis gereedschap setje bij een SE scherm. Top
Cees
Pluspunten: Super goede uitleg en levering beter kan het niet. Verbeterpunten: geef schroevendraaiers een kleurtje welke te gebruiken voor de schroefjes ,en heel klein tube vet om schroefjes op...Pluspunten: Super goede uitleg en levering beter kan het niet. Verbeterpunten: geef schroevendraaiers een kleurtje welke te gebruiken voor de schroefjes ,en heel klein tube vet om schroefjes op kruiskop vast te houden makkelijkere montage want het is wel heel klein, als je 65 bent.
Cees
anoniem
Pluspunten: Duidelijke instructie video aanwezig met uitleg hoe reparatie zelf te doen. Verbeterpunten: Bestelling goed nakijken. Bij mijn zending zat tevens een pakbon van iemand anders. Anders 5...Pluspunten: Duidelijke instructie video aanwezig met uitleg hoe reparatie zelf te doen. Verbeterpunten: Bestelling goed nakijken. Bij mijn zending zat tevens een pakbon van iemand anders. Anders 5 sterren :-)
anoniem
DJ
Pluspunten: Goed product, goede tutorials voor de reparatie. Ook de producten waren snel geleverd. Verbeterpunten: Tot nu toe nog niks. Ga zo door!!
DJ
Paul
Pluspunten: De website is aanlokkelijk maar niet representatief voor het verder proces Verbeterpunten: ik heb artikel nog niet ontvangen, er is geen tracking van het pakket aangeboden. Logistiek...Pluspunten: De website is aanlokkelijk maar niet representatief voor het verder proces Verbeterpunten: ik heb artikel nog niet ontvangen, er is geen tracking van het pakket aangeboden. Logistiek slechte prestatie