Partly

Christiaan

Pluspunten: Zeer vriendelijk en proffesioneel, en echt zeer snel!! (Ik heb 2 x wat besteld, elke keer volgende dag in huis) Verbeterpunten: Met de iphone en zulke kleine schroefjes zou een... Pluspunten: Zeer vriendelijk en proffesioneel, en echt zeer snel!! (Ik heb 2 x wat besteld, elke keer volgende dag in huis) Verbeterpunten: Met de iphone en zulke kleine schroefjes zou een magnetische schroevendraaier een toevoeging zijn, al met al toch gelukt, dit dankzij de zeer duidelijke video's van meneer.

Arnoud

Pluspunten: Goede kwaliteit onderdelen, snelle service, vriendelijke benadering, video's voor consumenten die zelf willen repareren, vragen over type iPhone en waar je specifiek op moet letten... Pluspunten: Goede kwaliteit onderdelen, snelle service, vriendelijke benadering, video's voor consumenten die zelf willen repareren, vragen over type iPhone en waar je specifiek op moet letten worden snel beantwoord, kennisniveau is in orde. Verbeterpunten: Dat bespreek ik met het bedrijf zelf, als het nodig is.

Christiaan

Ton

Pluspunten: Snelle levering en goede onderdelen. Verbeterpunten: Geen

Jan

Pluspunten: Snelle levering en het juiste advies en originele Apple onderdelen, kortom zeer tevreden over onderdelen. Verbeterpunten: Ik denk zeer weinig.

Ton

Pluspunten: Snelle levering en goede onderdelen. Verbeterpunten: Geen

Jan

ronald

Pluspunten: Levertijd zeer snel.
Reactie tijd op mails duurt heel lang, soms meer dan 3 dagen. Verbeterpunten: Snellere reactie op mails zou fijn zijn.

ronald

Pluspunten: Levertijd zeer snel.

Stefan

Pluspunten: Parts-Repair stelt nooit teleur, altijd alles op voorraar en altijd de volgende dag geleverd. Verbeterpunten: Geen