9.1 /10

1912 reviewsSchrijf review

checkbox100% beveelt Parts United Home Products aan!

1903 reviews

Hans de Weerd

top zaak en zeer snel TOPPIE

W2 support

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaring met kogelrollen.nl is positief. de bestelling was in eerste instantie door post NL retour gestuurd. er is gelijk actie ondernomen zodat wij vervangende producten kregen en onze productie geen onnodige stilstand opliep.

Leo Fibbe

Snelle reactie en bezorging

David Van Cauwenberge

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Had er een vraag bij gestuurd en is niet beantwoord. Kregen het niet hoe we wouden.

Antwoord Parts United Home Products

Beste David, Bij uitblijven van uw reactie op de e-mail, bij deze even zo: Allereerst: jammer dat uw ervaring zo slecht is geweest! Als reden geeft u aan dat de begeleidende tekst niet is beantwoord. Ik heb het even teruggezocht en zie dat u aangeeft de tekst ook op de stokjes te willen. Helaas is dit iets wat wij simpelweg niet kunnen. Ik denk dat er door de decemberdrukte niet meer apart een mailtje over gestuurd is, waarvoor uiteraard excuses. Hopelijk bevallen de eetstokjes, ondanks de afwezigheid van een gravure, alsnog.

Geantwoord op

Rintje Kuiken

SterSterSterLege sterLege ster

flote bezorging

Chris Van de Perre

Een zeer goede uitleg om het juiste produkt te kiezen en video om te programmeren

Maurits

Michael Bernaers

Prima ervaring

Jacqueline Staats

Snel

Parts United Home Products verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Parts United Home Products heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • check1912 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2016

Parts United Home Products

Parts United Home Products is een online groothandel met verschillende internetwinkels voor ieder afzonderlijk producttype uit hun assortiment. Voorbeelden van hun winkels zijn onder andere: Vervangende-handzender.nl, Originele-handzender.nl en ChopStore.nl.

Hoorn 159

2404 HH Alphen aan den Rijn