anita ronitz

Geweldige bedrijf .ook fijn om te bestellen . Volgende dag al thuis . Echt een aan rader.

Dorien Hilberts

Ik heb mijn bestelling helaas nog steeds niet ontvangen dus kan de inhoud niet beoordelen..

Reactie Partywinkel.nl:

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Heb je inmiddels al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij horen en helpen je graag!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Anastazja Keska

Super kwaliteit voor de goede prijs

Irma

Snelle afhandeling van de bestelling

B. Jongbloed

Goede service, leuke spullen en snel geleverd.

Bob van Eerd

Spullen besteld, zouden volgende dag bezorgd worden. Kwamen pas na 5 dagen. Partywinkel reageert op geen enkele e-mail, terwijl ze in berichten aangeven steeds op zoek te gaan naar passende... Spullen besteld, zouden volgende dag bezorgd worden. Kwamen pas na 5 dagen. Partywinkel reageert op geen enkele e-mail, terwijl ze in berichten aangeven steeds op zoek te gaan naar passende oplossing.
Telefonisch steeds in de wacht.

Reactie Partywinkel.nl:

Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je jouw bestelling later hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zien dat onze klantenservice tweemaal op jouw mail... Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat je jouw bestelling later hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zien dat onze klantenservice tweemaal op jouw mail heeft geantwoord. Wellicht dat de e-mail in jouw spambox is beland? We horen en helpen je graag!
Mocht je jouw artikelen niet meer kunnen gebruiken, mag je de ontvangen artikelen uiteraard aan ons retourneren. Dit is kosteloos binnen Nederland via de retourlink op onze website. We zien je graag terug bij een volgend feest!
Met feestelijke groet,
Partywinkel

Shanice

Super klantenservice! Mijn bestelling was bij DHL niet goed gegaan. Daar belde ik over met Partywinkel en werd direct opgelost.

Danny Korsten

Goede en snelle service