Fred Glim
- Product of service:
- Evaluatieformulier - Hulpverleningsdiensten
Een positieve ervaring.
heel positief, fijne instructeur en goede begeleiding
Helemaal goed. Fijne, mooie en leerzame dagen gehad.
Super!
Zeer goed en professioneel
Erg leuke trainingen, elke keer weer
Goede en stabiele ervaring
Prima professioneel instructiebedrijf met voldoende kennis over de te behalen vaardigheden.
Prettige ervaring, leuke en gezellige docent. Goede routes, goede balans tussen rijden en theorie.
Heel goed
Goeie ervaring! Deskundige instructeurs die je een veilige leeromgeving geven.
Instructeurs hebben veel kennis en praktijkervaring die ze over kunnen brengen
Professionele instructeur met een bak ervaring in het rijden. Geeft goede instructies en tips . Goede feedback en hele fijne communicatie. Ik weet wat er van mij verwacht word door de juiste instructies. Geeft tips waar nodig , corrigeert waar nodig maar ook complimenten waar nodig.
PDS Rijopleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PDS Rijopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
Een positieve ervaring.
heel positief, fijne instructeur en goede begeleiding
Helemaal goed. Fijne, mooie en leerzame dagen gehad.
Super!
Zeer goed en professioneel
Erg leuke trainingen, elke keer weer
Goede en stabiele ervaring
Heel goed
Goeie ervaring! Deskundige instructeurs die je een veilige leeromgeving geven.
Instructeurs hebben veel kennis en praktijkervaring die ze over kunnen brengen
PDS Rijopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt: