Pean

Prima, lokatie is goed en instructeurs enthousiast.

Zeilinstructeurs en lokatie.

okidoki

De kinderen vonden het erg leuk. Lekker gezeild en lekker gegeten. Geen heimwee gehad.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Groepsgevoel, goede begeleiding, goed eten en slapen.

Vader van lieuwe

Ondanks een jetlag en oorontsteking heeft lieuwe een onvergetelijke week gehad en zijn cwo 1 gehaald. Hij heeft nu al heimwee naar t kamp en wil volgend jaar zeker terugkomen!

Thijmen mark

Geweldig!!!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Goede instructeurs, goed materiaal en natuurlijk super lekker eten!!

Onze dochters gingen deze zomer voor de 4e keer op zeilkamp bij Pean. Ieder jaar is het weer goed georganiseerd en leren ze veel. Er zijn duidelijke regels en er wordt veel moeite gedaan om er voor... Onze dochters gingen deze zomer voor de 4e keer op zeilkamp bij Pean. Ieder jaar is het weer goed georganiseerd en leren ze veel. Er zijn duidelijke regels en er wordt veel moeite gedaan om er voor iedereen een leuk kamp van te maken. Top!

25 jaar terug zelf les gehad in Pean. Daarom mijn oudste dochter ook haar eerste les op Valk aldaar laten doen!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Serieuze zeilschool met aandacht voor kwaliteit en vernieuwing. Daarnaast gewoon een heerlijk enthousiaste en gekke staf....

Onze dochter is in 2014 twee keer bij Pean op zeilkamp geweest.
Dat is goed bevallen. Daarom gaat ze nu in 2015 weer twee keer bij Pean op zeilkamp.

Leuke sfeer.
Lekker eten.
Goede zeilinstructie.

Onze ervaring met de Pean is de eerste en is positief.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

De terugkoppeling gedurende de zeilweek richting ouders hebben wij als heel positief ervaren.

Bert

Fijn!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Uitdagend, motiverend en verbroederend. Een droomkamp! Dank jullie zeer, ook namens Hedwig en Machteld.