Pean

Jantje Schiphorst

Op Zeilschool Pean heerst een zeer ontspannen stemming, een alles kan of mag maar niets hoeft sfeer waardoor een zeer levendig, creatief en gezellig gebeuren is! Daarnaast is er uiteraard ook... Op Zeilschool Pean heerst een zeer ontspannen stemming, een alles kan of mag maar niets hoeft sfeer waardoor een zeer levendig, creatief en gezellig gebeuren is! Daarnaast is er uiteraard ook serieuze aandacht voor het zeilen en surfen. Door de uitstekende ligging ben je meteen op het meer!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

- altijd een gezellige sfeer
- lekker eten
- goed onderhouden zeilboten en leuke les
- leuk avond progamma

Onze meiden hebben een topweek gehad. Vol verhalen kwamen ze thuis: lekker zeilen, veel geleerd! Maar ook lol: supergezellig, leuke vriendinnetjes, avondspellen, disco, bonte avond... Volgend jaar... Onze meiden hebben een topweek gehad. Vol verhalen kwamen ze thuis: lekker zeilen, veel geleerd! Maar ook lol: supergezellig, leuke vriendinnetjes, avondspellen, disco, bonte avond... Volgend jaar willen ze weer!??

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Kruising tussen Zeilschool en zeilkamp. Top! Eigen accommodatie jongsten (8-12) en accommodatie voor 12+

W. van der Vegt

Koen heeft wederom een heerlijke week gehad op de Pean. Hij heeft genoten van het surfen, van nieuwe vrienden en hij vond de spel-activiteiten veeeeeeel leuker dan gamen. Het eten was bovendien... Koen heeft wederom een heerlijke week gehad op de Pean. Hij heeft genoten van het surfen, van nieuwe vrienden en hij vond de spel-activiteiten veeeeeeel leuker dan gamen. Het eten was bovendien superlekker! Voor mij als moeder was het prettig dat het keukenpersoneel serieus omging met Koen z'n voedingsallergie; een zorg minder.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Serieuze aanpak van voedingsallergie en medicijnen.
Elke dag whatsappjes die een indruk geven van hoe het gaat.
Leuke activiteiten als er niet gezeild/gesurft wordt.

Floor Lafeber

Onze jongens Gijs en Max hebben weer een topweek gehad bij Pean! En nog mooi zeilweer ook! De mannen hebben veel plezier gehad en ook nog goed leren zeilen in de optimist

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Leuke instructeurs en naast het zeilen ook veel spelletjes!

Fijn ontvangst, schitterende ligging en accomodatie.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Geweldige foto reportage gedurende de week voor de thuisblijvers

Fam. Kempers

Mijn dochter Emmylou (15 jaar) en mijn zoon Bram (17 jaar) vinden het heel fijn als ze mogen zeilen bij Pean. Er is een goede sfeer en er is altijd wat te doen. Als middelbare scholieren vinden ze... Mijn dochter Emmylou (15 jaar) en mijn zoon Bram (17 jaar) vinden het heel fijn als ze mogen zeilen bij Pean. Er is een goede sfeer en er is altijd wat te doen. Als middelbare scholieren vinden ze er zelf hun weg, en dat maakt ons (de ouders) heel blij. We krijgen enthousiaste verhalen te horen van hun week.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Duidelijke structuur, een eigen plek voor ieder kind, begeleiders die de kinderen goed aanvoelen. We zijn er ooit per toeval bij gekomen en het bleek een gouden greep!

Goed verzorgd, qua materiaal, accommodaties, eten, activiteiten etc.

miranda mol

Onze zoon van 12 heeft net een fantastische (eerste) zeilkamp gehad. hij heeft genoten en is het varen nog niet zat :-) volgend jaar wil hij weer!

zeer betrokken staf

Duco

Duco heeft een super week gehad! Veel geleerd in de laerling, leuke leiding en lekker eten! Dank!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Dagelijkse update via whatsapp en Facebook wordt erg gewaardeerd!
Super begeleiding!

B. Steerenberg

Onze zoon moest van ons naar zeilkamp omdat hij veel achter de computer zit te gamen. Hij had er totaal geen zin in. En heeft vooraf wel honderd keer gezegd; "Ik wil niet. Ik heb niks met zeilen."... Onze zoon moest van ons naar zeilkamp omdat hij veel achter de computer zit te gamen. Hij had er totaal geen zin in. En heeft vooraf wel honderd keer gezegd; "Ik wil niet. Ik heb niks met zeilen." Maar nu is hij vandaag teruggekomen en is laaiend enthousiast. Het eerste wat hij mij zei is dat hij volgend jaar weer wil. Hij vond het in een woord: Fantastisch! En is trots op zijn diploma. Ik heb hem even onder z'n neus gewreven dat zijn moeder af en toe best wel een goed idee heeft en dat beaamde hij met een grote smile. De fijne sfeer viel direct op. Het is heel goed verzorgd en de begeleiding is heel spontaan en enthousiast. Wij zijn erg tevreden. Volgend jaar komt onze zoon weer en heel misschien in de komende herfstvakantie.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

De sfeer. Enthousiasme van de begeleiding. Verzorging. En natuurlijk de goede zeilinstructie.