Pean

Onze dochter kijkt alweer uit naar een volgende week.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Onze dochter heeft veel geleerd, had het gezellig.

Het was dit jaar alweer het 5e kamp! Dat zegt genoeg !

Judith Regnery

Fantastisch, afwisselend en heel gezellig is zeilkamp Pean!!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Goede zeilbegeleiding! (1 op 5)
(H)eerlijk vers bereid eten
Veel spel
Goede sfeer

Rienkje van der Eijnden

Dit jaar was alweer de vierde 'Pean-week' van mijn dochter en ze kijkt nu alweer uit naar de volgende keer.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Pean is een echte zeil- en surfschool in de zin dat het accent ligt op het leren zeilen en surfen. Dat alles in een goede sfeer, met persoonlijke aandacht, lekker eten en leuke avondprogramma's.

Mijn zoon heeft een fantastische week gehad! Leuke leiding, veel geleerd, gezellige sfeer!

Goede en leuke begeleiding

Alexander Ballast

(Bewerkt)

Leuke variatie van boten en zeilopleidingen. Accomodatie voor de jeugd was erg gezellig en zag er goed verzorgd en aangenaam uit.

Wytse

Onze twee dochters (12 en 16) hebben weer een onvergetelijke week gehad. Beide hebben ze weer een zeilcerticaat gehaald en veel geleerd!!

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Toegewijd en profecioneel team met gezond eten!

Denise

Mijn dochter van 10 is dit jaar voor de 2e keer naar Pean geweest. Ze heeft een fantastische week gehad. Ondanks dat ze best heimwee kan hebben heeft ze daar totaal geen last van gehad. Ze geeft... Mijn dochter van 10 is dit jaar voor de 2e keer naar Pean geweest. Ze heeft een fantastische week gehad. Ondanks dat ze best heimwee kan hebben heeft ze daar totaal geen last van gehad. Ze geeft zelf aan Pean vooral leuk te vinden door de combinatie van het zeilen samen met de ontzettend leuke en lieve kinderen die daar komen.

- hele goede zeilinstructeurs
- altijd leuk bedachte avond spellen
- veel leuke lieve kinderen
- gezond en lekker eten

Lood van den Berg

Top watersportplezier met een enthousiast team en enthousiaste kinderen en jongeren!

Gezonde en goede keuken!

Goed georganiseerd kamp, enthousiaste, betrokken leiding,. Vanaf aankomst op de parkeerplaats ( in de regen) gelijk heel hartelijk ontvangen . Er wordt veel moeite gedaan om alle deelnemers zich... Goed georganiseerd kamp, enthousiaste, betrokken leiding,. Vanaf aankomst op de parkeerplaats ( in de regen) gelijk heel hartelijk ontvangen . Er wordt veel moeite gedaan om alle deelnemers zich thuis te laten voelen bij Pean. Super gedaan!