Pean

ymke hoekstra

Wildavondlocatie

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Locatiegebeuren, net iets meer dan gewoon.

Noor Koster

Ik heb een geweldige week gehad en heb zin om weer te komen. Groetjes Noor.

Marcel

Met 3 gezinnen met 7 kinderen in leeftijd van 4 tot 14 een topweekend gehad. Mooie lokatie, fijne keuken. Stapelbedjes brengt ook de volwassenen terug naar de jeugd! :-)

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Mooie plek voor een weekend met een grote groep

Douwe Rademaker

Wij wonen in het buitenland en onze 10-jarige zoon is deze zomer voor het tweede jaar geweest, drie weken in totaal deze zomer. Hij heeft er van genoten en kan niet wachten tot het weer zomer is.... Wij wonen in het buitenland en onze 10-jarige zoon is deze zomer voor het tweede jaar geweest, drie weken in totaal deze zomer. Hij heeft er van genoten en kan niet wachten tot het weer zomer is. Zijn jonge zusje staat in de startblokken om de komende zomer ook te gaan. Naast een goede zeil opleiding, maken de enthousiaste en ervaren instructeurs het een waar feest voor de kinderen. Mijn zoon draagt zijn Pean trui nog steeds bijna iedere dag naar school in New York, zo fijn heeft hij het gehad.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Geweldige enthousiaste instructeurs die echt heel erg goed met kleine kinderen om kunnen gaan, een heel erg goede zeil opleiding en een prachtige locatie

Claudia

Onze zoon van 10 gaat nu al een paar jaar naar Pean en begint elk jaar in het voorjaar alweer af te tellen. Hij heeft al prima leren zeilen en heeft het er altijd ontzettend naar zijn zin. De... Onze zoon van 10 gaat nu al een paar jaar naar Pean en begint elk jaar in het voorjaar alweer af te tellen. Hij heeft al prima leren zeilen en heeft het er altijd ontzettend naar zijn zin. De instructeurs zijn altijd jong en vol energie. Als we onze zoon na een week ophalen is het leuk te zien hoe goed ze elkaar hebben leren kennen. Kinderen worden in kleine groepjes ingedeeld voor het zeilen maar buiten de boot zijn ze met de hele groep en wordt er gezellig samen gegeten. Wij wonen in het buitenland en zeilkamp is een hele leuke manier voor onze zoon om weer even lekker in Nederland te zijn, met Nederlandse kinderen, boterhammen hagelslag, kopjes thee en groentesoep.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Uitstekende zeilinstructie, instructeurs zijn jong en enthousiast en omdat de groepjes waarmee gezeild wordt zo klein zijn komt elk kind goed aan bod. Ze leren elkaar echt kennen. Als ik het zo van... Uitstekende zeilinstructie, instructeurs zijn jong en enthousiast en omdat de groepjes waarmee gezeild wordt zo klein zijn komt elk kind goed aan bod. Ze leren elkaar echt kennen. Als ik het zo van mijn zoon hoor, is er veel ruimte voor lachen en geintjes, maar er wordt ook serieus gezeild en hard gewerkt. Het is leuk te zien hoe onze zoon zich er thuis voelt (hij is in totaal 5 weken op zeilkamp geweest). De faciliteiten zijn mooi en schoon en ik vind het prettig dat de jongere kinderen een apart gebouw hebben. Christophe en Natasja reageren vriendelijk en adequaat op vragen en e-mailtjes en proberen je altijd tegemoet te komen. Ze kennen alle kinderen, wat ik heel bijzonder vond. Er hangt een leuke sfeer en mijn man ik zijn altidj een beetje jaloers dat we zelf niet meer 10 zijn en naar zeilkamp kunnen. Onze dochter van 7 kan niet wachten ook te mogen gaan.

C>J. Brouwer Consultancy

Een prima locatie voor onze familie (8 personen) in alles voorzien, rustig en mooi gelegen aan het water, veel eigen privacy en het huis zowel de woonkamer als de ruimte keuken bieden ruimte om... Een prima locatie voor onze familie (8 personen) in alles voorzien, rustig en mooi gelegen aan het water, veel eigen privacy en het huis zowel de woonkamer als de ruimte keuken bieden ruimte om activiteiten binnen te organiseren. Vier slaapkamers uitstekedn

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

de unieke, rustige ligging, veel ruimte in het huis, goed ingerichte keuken zodat je met de familie ook zelf kunt koken

Carolien Haverhoek

Hester heeft voor de 3e keer een fantastische zeilweek gehad. Na de Optimisten nu de RS-Feva, hard werken, goed begeleid en heel veel plezier!

De kleinschaligheid.
Zeilschool ligt niet in een dorp, waardoor de kinderen hun vertier zoeken op het eigen terrein.
Leuke avondactiviteiten.
Goede begeleiding met goede adviezen...
De kleinschaligheid.
Leuke avondactiviteiten.
Goede begeleiding met goede adviezen voor het vervolgtraject.

Roelof Beekman

Goed georganiseerd.
Goede begeleiding.

Wat was uiteindelijk jullie ervaring bij Pean?

Onze dochter heeft de beginselen van de zeilsport zowel in praktische als theoretische zin goed geleerd. Het was haar eerste jaar.

Okke Roorda

Erg leuk, goede sfeer, goed leren zeilen.

Myrna

In week 34 is mijn zoon van 15 voor het eerst met een goede vriend van hem naar zeilschool Pean geweest. De jongens zijn warm onthaald en qua organisatie zag het er meteen al goed uit. Ze hebben... In week 34 is mijn zoon van 15 voor het eerst met een goede vriend van hem naar zeilschool Pean geweest. De jongens zijn warm onthaald en qua organisatie zag het er meteen al goed uit. Ze hebben met z'n vieren op een Valk gevaren. Wat heeft hij het naar zijn zin gehad zeg en hij kwam ook nog eens met een diploma op zak thuis. Begeleider Kees was ook een 'hele coole' vent. Het was een leuke week (ondanks de vele regen) en misschien volgend jaar de pico eens uitproberen? In ieder geval wordt het zeker terugkomen bij Pean

Goed georganiseerd!