9.5 /10

checkbox98% beveelt Penny aan!

Van der Brug

Tess

Fantastisch tijdschrift voor jonge en oudere paarden fans! Super leuke strips en puzzles :) ook krijg je er vaak leuke extraatjes bij! Ik raad zeker aan.

Carola

mijn dochter is laaiend enthousiast staat elke keer bij de brievenbus te wachten op de penny

Ninke

Leuk magazine voor meisjes die van paarden houden. Elke keer weer een feestje om uit de brievenbus te halen.

marjolein meulmeester

ik vind het een hele leuk boekje met echt hele leuke strips echt aan bezolen

Sophia Bus

ik ben nu ongeveer 1,5 jaar abonnee van Penny en ik ben altijd blij als er een nieuwe Penny binnenkomt. Ik lees de Penny altijd met plezier. Mijn kamer hangt vol met Penny posters en ik heb al heel veel tijdschriften van Penny. Ook ben ik al een keer naar Penny Horse Event Youth geweest. Ik wens anderen ook zoveel leesplezier van de Penny.

Robyn

Het is een heel leuk tijdschrift vol met paarden en je leert er ook heel veel van dat vind ik heel leuk

Inge Geboers

Onze dochter kijk elke keer halsreikend uit naar haar volgende boekje. Ze verslindt het dan van de eerste tot de laatste bladzijde. Wat erg fijn is , is dat er in elk magazine een leuke mix staat van verhalen, strips, foto’s, spelletjes en soms zelfs kook ideeën. Zo is het altijd erg gevarieerd. Dit is het ideale tijdschrift voor een paarden meid!!

Lianne Noorman

Super mooi blad! Leuke cadeautjes zitten er soms bij. Prachtig welkomspakket en leuke verhalen.

Sky

Ik vind het leuk om te lezen en je komt ook veel te weten over paarden en het is grappig.

Denise

Vroeger was ik lid van de Penny, nu is mijn dochter lid van de Penny! Het is nog steeds een heel leuk blad voor paardenmeisjes en jongens. Vaak wordt er iets leuks meegestuurd met het blad. Het zou wel leuk zijn als er vaker ook leerzame paardengerelateerde dingen instaan. Verder een topblad met leuke strips! Mijn favoriete strip van vroeger was Amathyst ☺️

Aurora Smit-de Groot

Penny biedt mijn dochter achtergrondi formatie over paarden en paardrijden. Ook ik (mama) heb al veel geleerd ;) Mika geniet enorm van de stripverhalen en het stimuleert enorm om vooral lekker te lezen.

Rhiana

Leuk paardentijdschrift voor jonge tieners

Magdalena Zimna-Roos

Hele leuke en informatieve magazine voor meisjes en jongens die van paarden houden. Mijn dochter is elke keer weer erg blij om het te ontvangen. Super toffe geschenken die je vaak te bij krijgt zijn ook heel fijn. Van harte aanbevolen.

Vancraybeek Leonie

Makkelijk en en snel geregeld en als er iets scheelde werdt het direct in orde gemaakt en gecommuniceerd

Penny verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Penny heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 9 februari 2023

Penny

Penny is hét paardenmagazine van Nederland voor paardengekken tussen de 7 en 14 jaar en bestaat al ruim 40 jaar! Elke twee weken lees je in Penny alles over paarden. Het blad zit vol meeslepende stripverhalen, quizzen, te gekke posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je daarnaast 12 keer per jaar een gaaf cadeau bij jouw abonnement en 4x per jaar een speciale Penny abonnee uitgave.

Van der Brug

Tess