Super goede ervaring. Vroeg altijd al abonnement gehad en nu sinds de zomer weer een abonnement. Echt geweldig
Amanda Horsch
Als kind kreeg ik zelf altijd de Penny en heb ik van de website ook heel veel geleerd. Nu is mijn oudste dochter 7 en kijkt altijd met een brede glimlach en grote ogen naar het magazine als deze in...Als kind kreeg ik zelf altijd de Penny en heb ik van de website ook heel veel geleerd. Nu is mijn oudste dochter 7 en kijkt altijd met een brede glimlach en grote ogen naar het magazine als deze in de brievenbus beland. Ook de kleine cadeautjes die er vaak bij zitten zijn super leuk. Het welkomstpakket bij het abonnement was al helemaal top!
Chelsy stockx
Zeer leuk mijn dochter houd er van
Daphne
Super leuk tijdschrift het is iedere keer een feest als hij op de deurmat ligt. Het welkoms pakket was super leuk en voldeed aan de verwachting. Ieder paarden meisje zou een penny abonnement mogen...Super leuk tijdschrift het is iedere keer een feest als hij op de deurmat ligt. Het welkoms pakket was super leuk en voldeed aan de verwachting. Ieder paarden meisje zou een penny abonnement mogen hebben
Carina
Mijn dochter is er blij mee
T
Abo besteld met Crafty pony cadeau erbij. Mijn nichtje is dolgelukkig met de pony en bijna nog gelukkig met de post die speciaal voor haar bezorgd wordt! Ze ligt graag in haar eigen kamer te lezen...Abo besteld met Crafty pony cadeau erbij. Mijn nichtje is dolgelukkig met de pony en bijna nog gelukkig met de post die speciaal voor haar bezorgd wordt! Ze ligt graag in haar eigen kamer te lezen met de pony in haar armen.
Sharon van Daele
Me dochter kijkt elke keer weer uit naar haar nieuwe magazine! Ze slaapt heerlijk onder haar mooie paarden dekbed die bij het welkoms cadeau zat we zijn super tevreden!
Lisette
Heerlijk leesmoment met onze dochter
Schokker
Mijn dochter vind het fantastisch , elke maand staat ze te wachten bij de brievenbus