PenStore

Youetta Dorrepaal

Snelle levering, duidelijke website

N. Verlaan

De pennen werden binnen korte tijd keurig afgeleverd met de bon in een plastic zakje erbij. Een nalevering stond vermeld op de bon en was binnen 2 dagen ook binnen. Keurig!

De grip van de pilot frixion ball is fijn door het rubberen laagje. Daarnaast schrijft de pen fijn en kan de inkt makkelijk worden uitgewist door het gummetje aan de achterzijde. Deze pennen zijn er... De grip van de pilot frixion ball is fijn door het rubberen laagje. Daarnaast schrijft de pen fijn en kan de inkt makkelijk worden uitgewist door het gummetje aan de achterzijde. Deze pennen zijn er in vele kleuren, dus ik zal vast vaker een bestelling doen. Ik ben fan!

RuudT.

Supersnel geleverd

Briefpostpakje snelle juiste levering

JGR

Zeer goec

Flexibel, omdat ze mijn bestelling nog wilde wijzigen.

peter

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling !

Felicia Pohlert

Groot, gevarieerd assortiment en precies de producten waar ik naar op zoek ben. Ik doe aan handlettering en het is dan heel fijn om niet alleen de meest voor de hand liggende merken te zien, maar... Groot, gevarieerd assortiment en precies de producten waar ik naar op zoek ben. Ik doe aan handlettering en het is dan heel fijn om niet alleen de meest voor de hand liggende merken te zien, maar juist veel variatie in type, merk en prijsklasse. Daarnaast een snelle service en levering. Heel blij dat ik deze webshop weer ontdekt heb na mijn eerste bestelling 4 jaar geleden!

Groot, gevarieerd assortiment

DT

Vlotte levering, ruim assortiment

Touber

Op maat verpakt

K. Smits

Prima ervaring. Goede voorraad en heb alles kunnen uitzoeken (voor een cadeau) wat ik wilde. Bestelproces ging gemakkelijk en levering was vlot en netjes.

Snelle levering, goede kwaliteit

J. Huijsmans

Zeer duidelijke site, uitgebreid aanbod van vulpennen vulpotloden in elke prijsklasse en goed beschreven. Tevens snelle verzending.