O.J. Hermans , klant sinds 2008 !
Het laatste jaar gaat er teveel mis ! Vaak wordt de telefoon niet opgepakt
zeer slecht. Herhaalservice levert niet.
Slecht
Heel goed adviserend gesprek nav bloedonderzoek, extreem teleurstellende financiële afwikkeling van aanschaf supplementen.
Wissend
matig
Heel slecht, bestelling kwam maar niet, 2x gemaild en 1x gebeld
van focus op klatntevredenheid naar salesmachine
Waardeloos
Goed product administratie is echter een chaos
Voor 22.00u besteld de volgende dag in huis, is absoluut niet gehaald.
Slecht telefonische bereikbaar
Heel fijn
Perfect Health verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfect Health heeft de volgende resultaten bereikt:
Het laatste jaar gaat er teveel mis ! Vaak wordt de telefoon niet opgepakt
zeer slecht. Herhaalservice levert niet.
Wissend
matig
Heel slecht, bestelling kwam maar niet, 2x gemaild en 1x gebeld
van focus op klatntevredenheid naar salesmachine
Waardeloos
Goed product administratie is echter een chaos
Voor 22.00u besteld de volgende dag in huis, is absoluut niet gehaald.
Slecht telefonische bereikbaar
Heel fijn