Prijzen
Bezorgsnelheid

Marlijn van Kempen

Goede service

Geachte mevrouw van Kempen,
Dank voor uw review en heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze wijnen en service.
We zullen nog scherper zijn om onze communicatie met onze klanten...
Geachte mevrouw van Kempen,
We zullen nog scherper zijn om onze communicatie met onze klanten te verbeteren.
Met vriedelijke groet,

VS catering

Over het algemeen goed, maar de laatste keer heeft de levering uiteindelijk 2 weken geduurd, en aangezien ik dit zakelijk koop, voorraad aanvullen! heb ik mijn wijn elders moeten halen omdat de... Over het algemeen goed, maar de laatste keer heeft de levering uiteindelijk 2 weken geduurd, en aangezien ik dit zakelijk koop, voorraad aanvullen! heb ik mijn wijn elders moeten halen omdat de levering te laat was. en in de tussen tijd was de communicatie niet best.

Geachte,
Geachte,
Fijn om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent. Heel jammer dat we de laatste keer wat moeite hebben gehad om uw bestelde wijn op tijd te leveren. Dit kwam doordat de wijn helaas onderweg naar u beschadigd is geraakt.
De wijnen die u over het algemeen bij ons besteld hebben wij ruim op voorraad.
Hopelijk verloopt eea de volgende keer beter.
Dank voor uw trouwe klandizie.

Nicolas Dierckx / Ferme de Lassus

Zeer aangenaam

Geachte heer Dierckx,
Geachte heer Dierckx,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Inderdaad het kunnen facutureren aan Belgische bedrijven is ook iets wat wij graag willen aanbieden. Vooralsnog is dit ivm met (accijns) wetgeving nog niet mogelijk gebleken. We blijven zoeken naar de oplossing.

Kees van Kempen

Fijn bedrijf !

Ilse

Hele fijne wijnwinkel

Hansverkammen@gmail.com

Voor de eerste keer wijn besteld bij perfectewijn. Prettig geholpen en bestelling stond op het aangegeven tijdstip klaar.

Harry Bod

De wijn die ik bestel, meestal zo rond de € 10, vind ik in het algemeenheid lekker.

De bestel procedure ervaar ik als gemakkelijk. Het logistieke proces loopt goed.

Ronny L.

Niet OK

Geachte meneer L,
Geachte meneer L,
Hartelijk dank voor uw review. We lazen ook al uw review op Google. Hierbij nogmaals ons antwoord. Het is altijd heel vervelend als een jaargang niet klopt en wij kunnen u verzekeren dat dit bij ons de grootste aandacht krijgt.
Met meer dan 5000 referenties op voorraad en vele bestellingen en leveringen per dag kan het helaas wel eens fout gaan. Daar hebben we in een mailwisseling met u ook al onze excuses voor aangeboden. Bij deze nogmaals.
Van enig opzet is absoluut geen sprake!
Als er een fout wordt gemaakt en klant is niet tevreden mag eea natuurlijk ook altijd geruild / teruggestuurd worden.
Het team van PerfecteWijn.nl