Marlijn van Kempen
Goede service
Over het algemeen goed, maar de laatste keer heeft de levering uiteindelijk 2 weken geduurd, en aangezien ik dit zakelijk koop, voorraad aanvullen! heb ik mijn wijn elders moeten halen omdat de levering te laat was. en in de tussen tijd was de communicatie niet best.
zeer aangenaam
Hele fijne wijnwinkel
Voor de eerste keer wijn besteld bij perfectewijn. Prettig geholpen en bestelling stond op het aangegeven tijdstip klaar.
De wijn die ik bestel, meestal zo rond de € 10, vind ik in het algemeenheid lekker. De bestel procedure ervaar ik als gemakkelijk. Het logistieke proces loopt goed.
Niet OK
Online je wijn bestellen en thuis laten bezorgen gaat goed, daar zijn wij heel tevreden over. De tevredenheid is daarentegen ver te zoeken wanneer we de wijn zelf ophalen. Je dient buiten te wachten, wat totaal niet klantvriendelijk voelt.
Snel en veilig en lekker
3x besteld in het totaal
Zeer behulpzaam en dus ook makkelijk te bereiken. En natuurlijk mooie wijnen
Goede wijnen voor een nette prijs
Correcte en snelle service voor kwalitatieve producten
Zeer positieve ervaring, prima prijs kwaliteit verhouding.
Perfectewijn.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
3x besteld in het totaal
Zeer behulpzaam en dus ook makkelijk te bereiken. En natuurlijk mooie wijnen
Goede wijnen voor een nette prijs
Correcte en snelle service voor kwalitatieve producten
Zeer positieve ervaring, prima prijs kwaliteit verhouding.
Perfectewijn.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfectewijn.nl