Tjalling Schotanus
Goede en correcte afhandeling
Correct materiaal. Snelle levering!!
Prima product, prijs en goede levering
Zeer goed op alle vlak, dank u
levering duurde wat lang maar is wel binnen hun gestelde tijd. Voor de rest goede service en afhandeling
snel besteld, snel geleverd exact op maat
Sample besteld en is geleverd.
Eigenlijk niet zo goed. Heb Nylon besteld. 1 tot 7 werkdagen zou het geleverd worden. Niets ontvangen. Geen reactie na het versturen van een mailtje wanneer ik dit kan ontvangen. Maar weer eens bellen.
correcte levering
Snelle en correcte afhandeling
Super fijne site en snelle service
Vlot stipt en correct
Zeer goef
Zeer goede website me goede ellustertie.
PerlaPlast Kunststofshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:
PerlaPlast Kunststofshop
Goorsestraat 11
7041 GA ’s-Heerenberg
Goede en correcte afhandeling
Correct materiaal. Snelle levering!!
Prima product, prijs en goede levering
Zeer goed op alle vlak, dank u
snel besteld, snel geleverd exact op maat
Sample besteld en is geleverd.
correcte levering
Snelle en correcte afhandeling
Super fijne site en snelle service
Vlot stipt en correct
Zeer goef
Zeer goede website me goede ellustertie.
PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:
PerlaPlast Kunststofshop