J. Boerma
kwalitatief goed en snelle levering
goede kwaliteit en snelle levering
Alles verliep soepel. Van bestellen tot en met bezorging bijzonder tevreden
goede servic en goede kwaliteit product en bewerking
daar kan ik nog niets over zeggen want ik heb zelf de verkeerde maten genomen spijtig
super makkelijk bestellen, snel geleverd
Zeer positief
Helaas krom ontvangen en een kras erop. Jammer
Top
Polycarbonaat plaat gekocht voor het nieuwe schuifluik op onze boot. Mooi materiaal, dat komt in gebogen vorm in het nieuwe luik, sterk en veel licht naar binnen. Mooie website, snelle levering. De verpakking was van karton, gelukkig is het ongeschonden aangekomen. Extra hoekbescherming in de verpakking zou een verbeterpuntje kunnen zijn.
ik heb nog geen produc ontvangen
PerlaPlast Kunststofshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:
PerlaPlast Kunststofshop