David de Jong
leveren als verwacht
Goede levertijd
Lekker vlot en correct afgehandeld
zowel de bestelling, de bezorging en het kunststofproduct is perfect !
super service snel geleverd duidelijk factuur en prima kwaliteit , aan te bevelen!
Snelle en nette levering
prima
Snel en goed
goede kwaliteit en snel geleverd
Mooi werk goede service
Gewoon prima. Heldere site, no nonsens. Enig adviesje: even feedback geven als klant een verzoekje doet. Zo bestelde ik de ‘schroeven’ een uur nadat ik de ‘platen’ had besteld. Mijn verzoek: beide dingen samenvoegen in de zending. Is helemaal gelukt! Een mini-reactie: ‘doen we!’ was helemaal top geweest. Ach ja… Veel business-plezier, jullie!
Prijs en product goed, fijne communicatie en snel geleverd ondanks het grote aantal dat met spoed nodig was.
Plexiglas gebruikt als voorzetraam, gemakkelijk zelf te plaatsen. Vlotte aankoop en levering.
Zeer tevreden met het product en snelle levertijd
PerlaPlast Kunststofshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
PerlaPlast Kunststofshop heeft de volgende resultaten bereikt:
PerlaPlast Kunststofshop
Goorsestraat 11
7041 GA ’s-Heerenberg
leveren als verwacht
Goede levertijd
Lekker vlot en correct afgehandeld
zowel de bestelling, de bezorging en het kunststofproduct is perfect !
Snelle en nette levering
prima