Snelle levering, zeer goed verpakt. Product is van uitstekende kwaliteit.
Marc
Snel en prima kwaliteit voor redelijke prijs
Wim
Zeer tevreden met de policarbonaatplaat. levering correct en de telefonische service was ook zeer vriendelijk en behulpzaam
Wiljen
Snelle levering, goede kwaliteit. Voor een volgende keer ga ik zeker weer naar PerlaPlast.
Lieve
Ze hadden een vraag en hebben mij daarover opgebeld. Daarna alles perfect verlopen.
Klant
Top service, ook voor kleine particuliere klant. Alles zeer netjes gezaagd op maat en super snel geleverd. Een deel niet op voorraad en ik werd gebeld met vraag of alternatief product ook mogelijk...Top service, ook voor kleine particuliere klant. Alles zeer netjes gezaagd op maat en super snel geleverd. Een deel niet op voorraad en ik werd gebeld met vraag of alternatief product ook mogelijk is voor mijn toepassing. Ook dit deel zeer snel volgende dag nageleverd. Dit alles bij kleine bestelling. Heel erg tevreden!
PACKAGING
Goede producten en snelle levering!
Kristof
Vlot verlopen
Klant
Prima in orde Zal hem verder aanbevelen.
Japie
Alles is goed geregeld, zo goed dat ik waarschijnlijk binnenkort nog een lexaanplaat bestel