Wij hebben voorzet ramen gemaakt van plexiglas en zijn er zeer tevreden over. De levering was zeer snel ... 3 dagen. Ik ben zeer tevreden over PerlaPlast Een aanrader voor iedereen...Wij hebben voorzet ramen gemaakt van plexiglas en zijn er zeer tevreden over. De levering was zeer snel ... 3 dagen. Ik ben zeer tevreden over PerlaPlast Een aanrader voor iedereen die een monumentaal pand hebben met enkelglas ?
Margo
Prima service.
M.Jansen
Geweldig! Had nog nooit iets aangeschaft bij hen, maar dit is een voorbeeld hoe je klanten enthousiast moet krijgen. Dank!
K.
Ok Alleen kleine pakketjes zonder wel met post nl mogen ofzo.
Frank
Prima service en snelle levering, staf diameter 60 besteld, deze hadden ze niet op voorraad, onmiddellijk contact opgenomen met mij, of ze een staf van diameter 65 mochten leveren aan dezelfde...Prima service en snelle levering, staf diameter 60 besteld, deze hadden ze niet op voorraad, onmiddellijk contact opgenomen met mij, of ze een staf van diameter 65 mochten leveren aan dezelfde prijs, prima toch !!
a.h.
Pakket was netjes op tijd afgelevert in ongeschonden staat a.h.
Ignace
Vlotte levering
Rene
Soepele bestelling, snel in huis :
joop
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Emilie
Goede prettige informatie via de telefoon, snel besteld en snel geleverd !